.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Няма да ти хареса какво ще напиша, feel free to ignore if it doesn`t fit in your universe.

Тва че сте от един клас не пречи, проблема ти е друг. Мислиш си че ако и споделиш и тя те отреже ще се озовеш в деветия кръг на ада и всеки път като се видите ще ти увеличават огъня около казана. А дефакто не е така. Това ще е просто едно отрязване и нищо повече. Нищо не се променя, никой нищо не губи. Спри да се филмираш от тая посока
    Въобще не ми е до това. Както казах, момичето е много разбрано и свястно, никога не би се опитала (ако не отговаря на чувствата ми) да направи ситуацията още по-неудобна. Още повече, че последният й любовен провал (ако мога така да се изразя) е именно заради несподелени чувства между нея и едно друго момче.

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Друго - задължително и кажи че я харесваш при това скоро. Преди това обаче вземи се сближи с нея. Щото ако и го треснеш от нищото - ще те отреже 100 %.
    Близки сме доста с нея. Всеки ден се закачаме и смеем в училище, пишем си във ФБ до късно вечер.
    Определено си мисля, че ме харесва (разбира се, тук може и да бъркам), но не съм сигурен дали и аз я харесвам, или просто не искам да съм сам, а да си намеря някого... Това е проблемът.
    Последно редактирано от SayHello : 06-20-2012 на 16:39

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Оакал си пейзажа много лошо авторе. Станал си приятелКА на таз девойка, освен ако късните ви разговори не включват разни целувки, прегръдки, интимности, еротики, намеци, завоалиран секс и т.н.

ти не те знам дали я харесваш, но това не е най-големия ти проблем.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си