Цитирай Първоначално написано от SayHello Виж мнението
Здравейте. Казвам се Михаил на 16 години от Кюстендил.
Такааам... откъде да започна? Досега не съм имал сериозна приятелка (разбирайте такава с която да излизам по кафета, на кино и така нататък). Сега мисля че си харесах едно момиче - идеална в моите представи - мила, скромна и красива. Сигурен съм, че и тя ме има за нещо повече от приятел. Но не е това проблема. Проблема е че не съм много сигурен в чувствата си, а момичето ми е от класа. Та ако не се получи ще е доста гадно...

Не знам дали си заслужава да рискувам и да разкрия какво изпитвам при положение, че и аз не съм напълно сигурен.
Да харесвам я, но не знам дали нея или по-скоро това което може да ми предложи, ако ме разбирате. Т.е. не знам дали ми харесва самото момиче или по-скоро ми е омръзнало да съм сам и искам да си намеря някого.

Наистина не желая да подвеждам момичето, защото е много свястно, сега сме добри приятели и просто не искам да развалям това което е в момента.
Страшно съм объркан, моля помогнете!

Сега прочетох какво съм написал и разбрах че дори и аз трудно го разбирам. Но повярвайте ми в главата ми в никакъв случай не е по-подредено.
Ако има нещо неясно (така като гледам със сигурност ще има), питайте.

Поздрави!
С моята приятелка бяхме по същия начин. Разкрих и чувствата си тя ми отвърна. бяхме мн щастливи. дойде време когато точно заради това че сме били заедно някога. мина време и се събрахме и все още сме заедно въпреки всички нейни и мой глупости