Пхахаха ама вие верно ли си мислите че сатанистите колят животинки и жертват малки дечица? Сигурно и в торбалан вярвате....
Странните ритуали са с цел да се издигне духа над материалното и да види нова реалност, нови възможности с които да се направи промяна в бъдещето. Освен това повечето е мистика и паганизъм, отколкото някакви реални ритуали. Най-простият ритуал е слушането на музика. Музиката предизвиква промяна в настроенията, с което се променя и виждането върху света. А виждането върху света от всеки човек изгражда неговата реалност. Сатанинските ритуали са точно това. Те предизвикват промяна във възприемането на света,което комбинирано с голяма доза воля, изменя и реалността в посока по желание на правещият ритуалите.
А специално в Църквата на Сатаната, на Антон ЛаВей, тези ритуали са имали чисто развлекателен и символичен характер. Тази църква не е била реално съществуваща, така че тази организирана религия е само на хартия. Пък и сатанизмът е изцяло индивидуалистичен и всеки си го тълкува както иска, без да има някакви догми. Има по скоро насоки.
По-голямата част от сатанистите са атеисти и използват образа на Сатаната само като символ, като олицетворение на всички хубави неща забранени от християнството - съмнение, собствена воля, разум, сила, отмъщение и заслужена любов. В тези си черти, сатанизмът има доста общо с истинският националсоциализъм и паганизъм.
Ако да преследваш целите си и да знаеш какво искаш, и да го постигнеш на всяка цена, те правят пораснало дете, то аз съм трамвай. Сатанизмът е нерелигиозна философия, стремяща се към елиминирането на морала, съвеста, сляпата вяра, както и приемането на някакви житейски закони за свещенни.
Сатанистите дават любов и подкрепа само на онези, които я заслужават, не на всички.Не можеш да обичаш този, който ти прави лошо, или този който те използва. Като цяло сатанизма аз го разбирам като философия, главно концентрирана върху разума и подобряването на ефективността на индивида(най-вече ефективен за себе си). И в същото време сатанизмът има и духовен аспект. А за онези дето жертват дечица и пият кръв, те според мен не стоят много по-горе от индивиди като npp. Но такива има много малко. Така че не се връзвайте на медиини глупости. Хитлер е избил 6 милиона, сатанисти жертват деца, извънземни отвличат хора, епидемия от свински грип, терористи, умиротворителни мисии в Афганистан бла бла бла ......
Препоръчвам да прочетете книгата.
Последно редактирано от Doctor_Satan : 06-20-2012 на 16:42