.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Мазен скалп

Имам мазен скалп а в същото време сухи краища и незнам какъв шампоан да си взимам.Знам че косата не трябва да се мие често но моята се омазнява много бързо и немога да изляза от нас ако не я измия. Казаха ми да си взема бадемово масло и да си мажа корените и така малко по малко 6тяло да се забави омязняването а още когато косата ми изсъхна и лъщеше отгоре заради мазното масло... незнам какво да правя
    Ние лудите сме на изчезване,моля подкрепете ни

вземи си сух шампоан(нещо подобно на дезодорант,такава му е опаковката) на Клоран с екстрат от овес.Има го в повечето магазини за козметика и във аптеките.На различните места е различна цената - от 12 до 20 лева.
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

На тебе май кожата навсякъде ти е мазна .. Нямаш ли пърхут от тази кожа на главата ти ,, За сухите крайща - вземи си кристали и съответен шампоан за сухи крайща ! Аз използвам на Elseve шампоан , имам си серум за крайщата и кристали и съм доволна! Но си иска и подстригване , преди да почнеш да слагаш всичко това на главата ти първо иди на фризьор, защото често момичета се оплакват от изцъфтяли връхчета пък не ходили с месеци на фризьор детска му работа! За мазната ти кожа , не знам какво да ти препоръчам - дерматолог пак .. Това от мене от останалите повече

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    гарнер имаха шампоан за мазни корени и сухи краища,а също и балсам

Редовно си се подстригвам колкото до кристалите чувала сам и за тях и смятам да си купя да ги пробвам, но мисалта ми беше че искам съвет за шампоан и за сухи краища и за мазен скалп а не шампоан само за едното и само за другото иначе ти благодаря.Колкото до това че навсякаде кожата ми е мазна , еми допустимо и напълно нормално и на главата и на лицето кожата да е мазна

зашо не пробваш с бадемово масло? нанася се в корените преди миене на косата и след 20 мин се отмива

и него пробвах...като си измих косата и още когато изсъхна лъщеше в корените

Супер фен Аватара на dead_princess
    Цитирай Първоначално написано от FeelMe
    вземи си сух шампоан(нещо подобно на дезодорант,такава му е опаковката) на Клоран с екстрат от овес.Има го в повечето магазини за козметика и във аптеките.На различните места е различна цената - от 12 до 20 лева.
    Мда,и аз имам такъв,но не е от БГ..много е добър ;дд

Натурална българска козметика с хума AVIA

Цитирай Първоначално написано от vickey Виж мнението
    Имам мазен скалп а в същото време сухи краища и незнам какъв шампоан да си взимам.Знам че косата не трябва да се мие често но моята се омазнява много бързо и немога да изляза от нас ако не я измия. Казаха ми да си взема бадемово масло и да си мажа корените и така малко по малко 6тяло да се забави омязняването а още когато косата ми изсъхна и лъщеше отгоре заради мазното масло... незнам какво да правя
    Здравей, аз мога да препоръчам един шампоан които ще удължи срока на сухота на самия скалп. Примерно око се омазнява на втория ден ще започне да се омазнява на третия в рамките на месец време. Самия продукт е български натурален с хума без парабени, казва се AVIA и се предлага в различни аромати. Може да се намери по магазините или да се поръча on-line: http://store.aviacosmetics.com/category/3/shampoan.html
    Последно редактирано от dqko : 06-19-2012 на 18:07

Голям фен Аватара на shutUp
    Има тема за коса. Защо не попита там?
    Иначе съм чувала, че измиването с отвара от коприва помага срещу бързото омазняване.
    И не я мий много често. Ще изглежда гадно отначало, но според мен това е една от причините да имаш мазна коса.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си