Не много отдавна, преди около 2 месеца се запознах с едно момиче от съседен клас. Тя е едно от най-красивите момичета които някога съм виждал или поне това беше първоначалното ми мнение. Напоследък, говоря с нея често.. Разбрах че имам сходни музикални интереси, харесваме едни и същи филми.. Тя е умна и много грижовна

Влюбен съм до уши в това момиче, мисля за нея 24/7, мисълта за нея ме мотивира да върша неща които никога не съм си и помислял че мога да правя.. Проблемите са в мен.. :

1) Не мога да я заговоря : Аз имам един огромен проблем, не мога да разговарям директно с момичето което истински харесвам. Сърцето ми започва да бие бързо, не съм типа момчета които 'просто стрелят'. Аз убичам истински и явно това ми пречи да разговарям с нея..

2) Срамувам се от външния си вид : 180см, 85кг. С две думи : Свиня! Аз не съм нищо в сравнение с момчетата които това момиче може да има. Нямам почки, нито кой знае какъв релеф.. В лице, приличам на булдок.. изглежда тя не се срамува от нищо като разговаря с мен но аз си мисля че я излагам..

3) Мисля че си има някого.. : Всеки път когато я видя, тя говори по телефона. Не знам с кого и за какво, не съм човек който се меси в живота на другите заради своите лични интереси.. Въпреки че в един наскорошен разговор тя спомена че се е разделила с приятеля си на скоро, аз продължавам да се притеснявам и не мога да я заговоря..

Ако някой може да ми даде съвет как да постъпя в тази моя така или иначе безнадежна ситуация, моля без глупави коментари. Искам съвет.