- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам...
Какво съвпадение, точно в момента слушам тази песен. Целта ти е ясна, само трябва да вървиш напред. 9-ти клас.. Значи имаш предостатъчно време за действие и можеш да си спестиш риска от директното признаване на чувствата. Още дълго време няма да можеш да мигнеш. Приятелството във fb само по себе си не е фактор, но би спомогнало нещата да действат по-плавно, контактът с нея е важен, за да свикне повече с присъствието ти. Но тук идва и границата, която не бива да преминаваш - ако и станеш досаден, може да започне да те игнорира и избягва, а ти не искаш това (във fb това лесно може да стане, защото човек принципно се чувства по-сигурен в себе си, когато не говори очи в очи, и може да не осъзнае, кога започва да досажда). Страхът, че си има някого, е неизменна част от всичко това. Предполагам, че дори когато я виждаш с момчета от класа и, с които са просто приятели, пак имаш подобно усещане - свиквай, не можеш да го избегнеш. В една песен се казва "you can't feel the heat until you hold your hand over the flame" (Rise Against) - понякога пламъкът е изгарящ, но не можеш да се откъснеш от него.
П.С.: Пробвай кавъра на Nothing else metters на Dj Zany & Prophet - добър е.![]()
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))