.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Авторке, тъпа си. Дай име, адрес и телефон за връзка с гаджето ти. Да му покажем какво означава истинска жена и приятелка

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Абе ти да не си на 10? Или си от онея фригидните, за които сексът е някаква "екстра", която партньорът получава само при "специални заслуги"?
    Е, т'ва е!
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 06-24-2012 на 13:21

Мега фен
    Град
    <3
    Имате различен сексуален апетит (неговия е огромен, твоя - не)... кофти. Много кофти.
    PinkPan7her, мнението ти е някак нападателно, все едно е задължително всички да сме хиперсексуални Понякога не е яко да се държиш като цинично момченце, i mean... не отива на момичетата, иначе и аз съм от тея, които да има как 25098435 на ден ще си го искат ^^

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Авторке, тъпа си. Дай име, адрес и телефон за връзка с гаджето ти. Да му покажем какво означава истинска жена и приятелка
    твоето също
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    София, България
    Трябваше отдавна да си разбрала, че въобще не спадам към групата на типичните момичета. По-мъжкарски се държа, и? Може да е нападателно, но си е чистата истина. И истината е което ме интересува.

Мега фен
    Град
    <3
    Трябваше отдавна да си разбрала, че въобще не спадам към групата на типичните момичета. По-мъжкарски се държа, и? Може да е нападателно, но си е чистата истина. И истината е което ме интересува.
    мх
    ако мислиш, че следя личността зад всеки един ник, жестоко се лъжеш. Не ме интересува каква си, аз чета мнението ти, не виждам теб. А мнението ВИ (не говоря само за теб) е нападателно, леко обидно и тесногръдо. Това, че ти примерно искаш да се чукаш 24/7 не означава, че тези, които не искат са тъпи.
    И нали се сещаш, че твоята истина, може да не значи нищо за някой друг, който също има своя истина?

Нищо лично.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

anonymous708973
    Guest
    Нападам идеята, че тя не била такъв тип човек да го правели често и вместо да се видели - кво - да се търкаляли в леглото ли? Нападам идеята, че обичала да я целува по врата, ама и за миг не и минава през кухата главица, че момчето се възбужда и си иска секс, което е напълно в реда на нещата.

Иначе не съм нападателна, даже й предложих логичния вариант - мъж със сходно на нейното либидо. Това е решението.

Авторке, вземи провери какво е нимфомания. Не стига, че глупаво, ами и нагло.
    И ако трябва да избирам между нимфоманка и асексуална, ако вземем предвид, че и двете са болестни състояния, познай кое бих избрала?

Така..за пореден и може би за последен път ще напиша , че 98 % от коментаторите не разбират за какво става навъпрос , но са решили да се изявът със своите познания и така наречените " коментари " ..
    Относно :
    - знам какво е нимфоманство ( не използвам думи ако не знам значението им )
    - неуместните обиди - мисля , че не е нужно да си говорим на такъв тон и да използваме крайни думи само за да покажем , че сме на "ти" с нещата .. Нито ме познавате , нито знаете как се казвам .. но решихте да ме наричате по всякакъв начин .. Не се и обижам от вас , защото никой нормален човек не би се обидил от една " картинка " ( ако мога така да го нарека ) да бяхме лице в лице можеше и да се получи , но не съвсем хаха ..
    - на въпроса за проблема .. пак казвам не го лишавам от нищо ама АБСОЛЮТНО НИЩО ! Правила съм всичко , което се прави в една по сериозна връзка .. Правили сме го почти всеки път , когато сме имали възможност .. + това той ми е първия ! ( направихме го още на 3тия месец не за друго , а защото знаех , че го иска и то много ) Не съм като повечето от коментиращите на по 20-25 ( така мисля , заради вижданията им ) а съм на 18 и то в самото им начало .. Говорех , че поне една вечер искам да спя гушната в гаждето си , а не да правя секс ! Или може би и това е грешно според вас ??? Знам , че е невъзможно , но по някакъв начин да се контролира ( и не напълно ) .. Ще стане така , че да го целуна на публично място и какво и там ли ще трябва да го направиме по вашата логика ? или всеки път аз да не мога да го прегърнза поради същия проблем ?
    - той много добре знае какво е истинска жена и каква приятелка има поради куп други причини ( дори и тази ) така , че не е необходимо да искаме телефони.имена и т.н

от ясно по ясно няма .. ако съм написала нещо , което не е трябвало е защото човек се държи с другите , както те с него

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Явно не знаеш кво е нимфомания,но няма да споря.
    Щом не сте на едни и същи секс вълни,така да се каже,няма как да го спреш той да се възбужда.А дали трябва да правите секс всеки път,когато на него му се прииска - не. Различните сексуални апетити могат яко да прецакат нещата.
    maDamn

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    мх
    ако мислиш, че следя личността зад всеки един ник, жестоко се лъжеш. Не ме интересува каква си, аз чета мнението ти, не виждам теб. А мнението ВИ (не говоря само за теб) е нападателно, леко обидно и тесногръдо. Това, че ти примерно искаш да се чукаш 24/7 не означава, че тези, които не искат са тъпи.
    И нали се сещаш, че твоята истина, може да не значи нищо за някой друг, който също има своя истина?

Нищо лично.
    Ааа, не се обиждам, споко. Сега ти го казвам - такава съм. Ако ще ми четеш мненията във форума - свиквай и не им обръщай внимание. Иначе изобщо не се занимавай да ми пишеш тука някакви обяснения. Не обичам лиготии, не обичам розови очилца и захарни балончета. Представям истината такава каквато е, без увъртания.

Колкото това с всеки потребител - е, аз съм така. Мога да кажа нещо за всеки. Следя личността зад всеки ник, както ти се изрази. Чисти наблюдения идващи от мненията на потребителите. Страшно наблюдателна съм.

И както Пантерката спомена - явно авторката и приятеля и не си пасват сексуално, което означава че единствените варианти които тя има е да:

- прави повече секс с него, въпреки нежеланието и
    - да го зареже, и да си хване друг който иска също толкова секс колкото и тя
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 06-24-2012 на 18:23

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Явно не знаеш кво е нимфомания,но няма да споря.
    Щом не сте на едни и същи секс вълни,така да се каже,няма как да го спреш той да се възбужда.А дали трябва да правите секс всеки път,когато на него му се прииска - не. Различните сексуални апетити могат яко да прецакат нещата.
    А дали трябва да правите секс всеки път,когато на него му се прииска - не << затова говорех от самото начало

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Хубаво е да седнете и да си поговорите.За нуждите си и удовлетворяването им,щото си личи ,че имате проблеми.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Хубаво е да седнете и да си поговорите.За нуждите си и удовлетворяването им,щото си личи ,че имате проблеми.
    ние уж говорихме и затова е този принцип или - или .. и прибегнах към този форум , но вместо съвети получих нападки и пр.

Забравих да добавя и трябваше в още самото начало , че ми е още некомфортно и леко болезнено докато го правим .. Оттам идва всичко ..

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от love it Виж мнението
    ние уж говорихме и затова е този принцип или - или .. и прибегнах към този форум , но вместо съвети получих нападки и пр.
    какви са тия условия? или-или? Пхх, разкарай го. така и двамата ще си хванете човечета, които имат същите сексуални нужди като другия.

Забравих да добавя и трябваше в още самото начало , че ми е още некомфортно и леко болезнено докато го правим .. Оттам идва всичко ..
    Т'ва е щот го правите рядко. С времето и практиката, болката ще отмине.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Не че нещо, но е наивно да очакваш тук да получиш някви велики съвети, които да ти решат цялата задачка. Проблемите в една връзка се разрешават от участниците в нея, не от трети лица. Ние не сме психолози, нито семейни консултанти. Всичко, което правим, е да дадем някакви елементарни насоки (което вече се случи). Ако очакваш нещо повече, значи си объркала мястото и аудиторията.
    Welcome to the Jungle...

Не че нещо, но е наивно да очакваш тук да получиш някви велики съвети, които да ти решат цялата задачка. Проблемите в една връзка се разрешават от участниците в нея, не от трети лица. Ние не сме психолози, нито семейни консултанти. Всичко, което правим, е да дадем някакви елементарни насоки (което вече се случи). Ако очакваш нещо повече, значи си объркала мястото и аудиторията.
    знамм.. исках съвети , защото отскоро го правя и затова.. но отначало не получих съвети,а само критики

какви са тия условия? или-или? Пхх, разкарай го. така и двамата ще си хванете човечета, които имат същите сексуални нужди като другия.

Т'ва е щот го правите рядко. С времето и практиката, болката ще отмине.
    еми точно самия проблем..ако не го правим няма да ме целува ( но вече го изясних ) иначе и да искам няма да го оставя , защото го обичам прекалено много и дори аз да съм лишената или потърпевшата ще търпя именно заради това

anonymous708973
    Guest
    - знам какво е нимфоманство ( не използвам думи ако не знам значението им )
    Сериозно? Значи знаеш, че нимфоманията е болестно състояние, което се характеризира с неизчерпаем сексуален апетит, с болезнено голяма любов към секса като акт без оглед на партньора? Щото далеч не говорих за това, когато казах "Накъде отива светът?"

И ти си на 18? Хвани си личната карта и я скъсай/счупи. Ако не ти се прави секс - отваряш устата и казваш. Ако не можеш да говориш за това, на кви 18 си?
    А и не загрявам какъв е проблемът да правиш секс, след което да заспиш гушната до гаджето си.

Не се лигави и дай на момчето !

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Правете повече секс, ще видиш, че с времето ще започне да ти харесва и сама ще си искаш после.

Ми той пък е много зле да ти поставя такива условия, защото в крайна сметка в опита си да задоволи твоите желания, може да го огрее и него, т.к. на теб ти харесват целувките и може неочаквано да те вкара в мм.. мууда за секс и така и 2мата да останете доволни.
    Предполагам си му обяснила, че все още те боли, и това да ти условничи ми звучи малко егоистично. Пък ако чак толкова се възбужда винаги има начини за "щастлив край", които не включват вагинален секс.
    Възможно е да сте с различни нива на либидо, но е и възможно да е така временно, докато не откриеш по-голямото удоволствие от секса. истина е, че само с практика болката ще отшуми с времето, но не е нужно да го правиш със задължение. Защото е глупаво да отказва да ти създаде малко еротично-романтични моменти, поради неспадащата си ерекция. Най-добре е може би да те целува след като е свършил по някакъв начин.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Абе ти да не си на 10? Или си от онея фригидните, за които сексът е някаква "екстра", която партньорът получава само при "специални заслуги"?
    OWNAGE! с това Темплара буквално затвори темата на доло даже и не съм чел

аФторке , той си е наред , нищо му няма особено ако сте в годините 15-18 е нормално да те желае адски много , и е доста тъпо от твоя страна да не му "пускаш" по необясними от теб прични. Просто тей не искаш ти наистина да не си фригидна?

Интересно мнение за секса имаш ... Не знам как изобщо сте започнали да правите подобни неща при положение, че смяташ, че ако правиш често(всъщност редовно)секс ставаш някаква си не разбрах и аз каква ... А за съвет - не мъчи момчето и си поговорете (че явно това по рано не сте го направили) и намерете положението, в което и двамата ще сте ок (и ти не си направила добре, че не си му казала преди да започнете да правите секс за какво ще става дума, и той не е направил добре, че не е намерил начин да разбере. На това дередже сте защото само ръгате и няма открити разговори)
    Последно редактирано от ChuShki : 07-23-2012 на 18:26

Голям фен Аватара на chushkopek
    Няма какво повече да се каже по темата.....авторке или сериозно се замисли или си намери друг приятел.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    И какво като иска? Желае те , а ти именно от това се оплакваш и бягаш. Няма нищо лошо в това да го правите всеки ден по 1 път примерно. Пък и ще ви остане предостатъчно време след това да се поразходите някъде. И да си поговорите. Не можеш ли просто да комбинираш двете неща? Тъпо ти е мисленето.
    А той един вид по този начин е искал да ти покаже как се чувства той, когато се държиш така с него.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    еми точно самия проблем..ако не го правим няма да ме целува ( но вече го изясних ) иначе и да искам няма да го оставя , защото го обичам прекалено много и дори аз да съм лишената или потърпевшата ще търпя именно заради това
    А замисли ли се , че не си единствената лишена и потърпевша?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си