- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Nivea или Oriflame
Здравейте, искам да си купя слънцезащитен лосион или спрей, но се чудя между лосион на Nivea или спрей на Oriflame. Някой изпробвал ли е и двата вида козметика относно слънцезащитни продукти да сподели мнението си? Или какво бихте ме посъветвали като цяло? Аз използвам козметиката на Oriflame от доста време и почти никаква друга и съм доволна, но и каквато друга да съм ползвала също съм била доволна, но Nivea точно не съм.
Аз съм много доволна от козметиката на Нивеа, но се обривам от Орифлейм, не знам защоТака, че аз бих предпочела Нивеа.
И аз бих предпочела Nivea, ползвала съм им слънце защитните продукти преди години и бях много доволнаЗа Oriflame нямам лични наблюдения.
Аз от нищо на Орифлейм до сега каквото съм ползвала не съм доволна.
Препоръчвам ти Нивеа.
И двете са горе-долу еднакви. Имала съм на Орифлейм - хубаво миришеше, не изгорях с него, но и не съм седяла точно тогава много много на слънце.
Защо не пробваш Каротен - изглеждат много яки и аз ще си взимам, а и дават подарък![]()
от тези двете Nivea определено
иначе аз ползвам Carroten и съм доволна като се има на предвид,че аз съм доста беличка и трудно хващам тен.Препоръчвам ти го.![]()
подкрепям горните мнения, пък и Nivea и Carroten са г/д един и същи ценови клас
АЗ ОБИЧАМ CARROTEN <3![]()
Нивеа
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Нивеа.
Иначе и аз подкрепям Каротен, мирише много хубаво.
Аз пък и не харесвам нито един от двете . И двете съм ползвала и от двете изгорях .
От доста време използвам Sebamed и съм страшно доволна изгарям в пъти в по малко от преди .
Аз съм голям привърженик на повечето продукти на Нивея.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.