- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Странна връзка ??!?! според Вас ?
Нищо красиво не е постигнато с нетърпение, изискване, грубост, арогантност, пресмятане ...
Момичето се е притеснило, 'щото може би като ходите от малко време и тя се чуди до колко са ти сериозни намеренията. Или й се струваш напорист и досаден. Аз напр. мразя натегачи, въпреки че съм по-скоро частен случай ("в секса няма нищо лошо и бла-бла" не важи за мен.). Бях спечелена с много толерантност и разбиране от настоящия ми приятел. Той, за разлика от бившия, не ми се натягаше непрекъснато, с досадни малоумни намеци, прозря, че имам проблеми с минали преживявания и просто не беше такава свиня. В крайна сметка нещата се случиха почти веднага, именно заради това добро отношение.
Дръж си се нормално с нея и не й натрапвай толкова сексуалността си, може и да станат нещата. ; ) Стига ти да си готов да експериментираш с по-различно поведение - по-търпящо, любящо и етц. Не е казано, че ще станат нещата, но може да пробваш, ако ти се занимава, ако искаш да опиташ да си нежен и внимателен с девойчето. Щом е девствена, сигурно е много притеснена.
Ако си с Пантериното отношение - откъде-накъде ще чакам, аз трябва да знам дали ще ми се пусне скоро, не се занимавай.
Т'ва не те прави/няма да те направи лош човек.
Просто за съответното отношение към нещата получаваш съответните връзки и обратно. Ако не си готов да чакаш или да проявяваш разбиране, просто не се занимавай - т'ва не те прави лош човек. Нали всеки си гледа интереса.
Ако не можеш да я търпиш ошашавена и психирана (както е реагирала тя :Д и както и аз в някакви ситуации съм реагирала) наистина не се занимавай.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride