.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Проблем

Проблем

Как бихте реагирали ако половинката ви се дразни от факта, че понякога попадате в компания от приятели и момичетата и момчетата в нея са по равно и той/та да твърди, че се дразни защото излизало така, че сте по двойки? Офф много тъпа история Не е ли детско според вас за 4 годишна връзка?
    Kой каквото си е заслужил,такова ще си получи!

Ем кажи му ,че би трябвало да се радва ,че излизате по двойки , той какво иска от компания само от мъже ли да излизаш?

Нещо го дразни в тази компания , но не иска да ти каже директно , поговори с него , попитай го , кой и с какво го дразни.

Не му е приятно просто в тази компания , но както казах , не може да ти каже директно.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ем да дойде и той бре? Така ще сте си по двойки. Кво мрънка

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Става дума когато него го няма, като разбере, че съм била с приятели някъде и сме се паднали по равно момичета и момчета и той откача, смята това все едно излизам с приятели по двойки, не го приема нормално

Е нямам ли и аз право да изляза с приятели, аз какво съм виновна, че понякога се падали по равно, баси глупостите, това нормално ли е за четири годишна връзка, да нямам и аз правото да бъда със странични хора без него, той излиза и никога не съм ми правила подобни сцени, това не са ли детски неща за 21 годишно момче

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Не ми се мисли к'во щеше да си помисли човека ако компанията ти беше като моята - 3 момичета и 10-15 момчета

А иначе - да,глупаво е,но явно си е такъв ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си