- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Coca Cola награди 2012
Някой да е печелил бутилка 500 мл. от Кока Кола? Каква бутилка трябва да дадат по принцип - пак промоционална (с черна капачка) или вече с червена капачка (без промоция)?
навсякъде дават различно
Всеки път когато си отворя устата чувам някой идиот да говори.
Черна капачка.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
глупости.. с червени капачки се дават.. не печелиш пак промоционална а си печелиш обикновена.. навсякъде е така
е добре, откъде се взимат? Аз ходих до Кауфланд, Билла, Европа... и никъде нямаше! Казаха, че нямало, щели да докарат като изтече промоцията... :X
Глупости говорите. Като дадете капачка с черна капачка трябва да ви дадат кока кола с черна капачка, защото само тя важи за томболата! Аз си купих 1 кола и спечелих 3 :P Имам 2 чаши и 1 ключодържател, абе късметлия съм![]()
аз спечелих тениска от капачка... от къде мога да си я взема ..![]()
Да убиваш е като да обичаш, кълнеш се че никога повече няма да сгрешиш, но докато се усетиш пак си го направил....!!
Така можете да ги вземетe от големите магазин Пикадили, Кауфланд, Карфур (може би) и при някой магазинчета. Във Варна ги пускат чак на 29ти, не знам за другите градове. Да се похваля днес спечелих ключодържател ^^ и бях спечелила кола.
Значи.. С един приятел - 2 чашки, 2 ключодържателя и 3 коли. Отидохме в супермаркет "Слънчеви лъчи" и ни казаха, че Кока-Кола не правят награди до 29ти. От 29ти тоя месец до 14ти другия месец можеш да си вземеш наградите. А преди 29ти супермаркета ни даде само коли и то НЕПРОМОЦИОНАЛНИ. С червена капачка.
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
На мен са ми давали и с червени и с черни капачки![]()