Това да чуеш / прочетеш/, че някой е по-зле от теб не означава, че прави болката по-слаба, но понякога наистина помага.. В този смисъл ще ти кажа, че в момента и аз съм в труден период, от досегашния ми живот най-трудния и постоянно си мисля как искам просто да свърши, да мине този скапан период и да започна да се усмихвам малко по-искрено.. Предлагам ти 1/2 дни да си освободиш и да си отпочинеш, ако не психически то поне физически.. Аз така направих. Днес съм с изключен телефон, цял ден сама / само с баба ми де / и утре няма да ходя на даскало просто да си почина поне малко от напрежението.. Предлагам ти ако имаш възможност направи същото.. Събота и неделя примерно изключи телефона, остани си вкъщи, легни си, поспи, разсейвай се с нещо, но и поразмишлявай от различни страни на положението.. Аз от толкова много мислене и толкова много главоболия започнах да приемам нещата случващи се като урок, като изпитание...
Рано или късно това ще премине и всичко ще се нареди... До тогава горе главата и успех