.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Нещо ефектино срещу акне

Напоследък ми избиха пъпките. Искам да питам коя е най - добрата линия (козметична) срещу акне? Нещо, което се продава в ДМ, ако е възможно.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    А защо просто не посетиш дерматолог,който да те прегледа и да ти предпише най-подходящия продукт?!
    Няма най-добра или най-подходяща козметика.Кожата на всеки е различна и всеки продукт й действа по различен начин.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Съгласна съм.
    Аз преди постоянно купувах боклуци,които не ми действаха и накрая реших да ида на кожен лекар и после ми се махнаха всички пъпки.

майка ми не иска казва, че ще ми мине, но те стават само повече. Много знае и тя, никога не е имала ...

Мега фен Аватара на strawberry88
    Еми с баща ти иди или с някой друг.Може и сама. Първо обаче трябва да си вземеш направление от личния лекар.

Град
    Кажи на майка ти,че е много по-добре да отидете и да ти предпишат правилния продукт пред това всеки месец да даваш пари за нови и нови неща,които може дори ти докарат още проблеми с кожата ...
    А и,както казаха преди мен,нищо не ти пречи да отидеш и сама - минаваш през личната за направление,после отиваш при дерматолог и накрая при вашите с рецептата и думите "Е,явно все пак е имало нужда от консултация с дерматолог!"

Силицилов спирт
    ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!

Супер фен Аватара на fizzyg
    Да,дерматолога е решението. Обясни на майка си,както по-горе споменаха и ако не успееш да я обедиш отивай сама.После може да й кажеш,че си избрала какво искаш,а то всъщност е това от дерматолога или й кажеш,че си отишла.При свършен факт нищо не може да направи

Ами пробвай с Acne out. На мен, както и на повечето ми познати много помага. Има го в аптеките.

Утре ще отида при личната и после на дерматолог. Говорих с мама и тя каза, че може. Много трябваше да я обеждавам, но стана.

Супер фен Аватара на fizzyg
    А,браво!

Мега фен Аватара на Dagichka
    междудругото, за да не отварям нова тема - днеска ходих на дерматолог, finally! :Д голям пич беше лекаря, ама нещо ..хм знам ли, изписа ми 5 неща на Aknicare (бие ми на реклама, и в кабинета му беше пълно с листовки на фирми), каза ми кога да ги мажа и тн. та имате ли добри отзиви за тази марка? като разбрах, че трябва да дам над 100лв за тях и като видях кви малки тубички са, направо ми стана лошо, ама ;д дано помогнат!

Град
    ^ Спокойно можеш да отидеш на преглед при още един специалист щом мислиш,че първия ти е предписал продуктите с рекламна цел

Наистина дерматолога е най-доброто решение... лично на мен ми предписа едно сапунче против акне, лосиона и крема за проблемна кога на Krista G .. изключително доволна съм... от сапунчето малко ми се изсушава кожата затова се старая да хидратирам кожата на лицето си около 2 пъти месечно - в началото и към средата на месеца.. ))
    http://prikachi.com/images/463/4952463Q.jpg - лосиона около 9 лева
    http://prikachi.com/images/465/4952465I.jpg - сапунчето - 1,50 някъде беше
    http://prikachi.com/images/466/4952466O.jpg - крема около 13 лева
    Дано съм помогнала на някого )

Има едно лекарство против акне. На мен много ми помпгна както и на мои познати казва се Зинерит има го в аптеките. Може да поискат рецепта вътре има антибиотик.

Аз също имам проблем със кожата. Моята е мазна и със следното нещо я лекувам и съм адски много доволна. Първо сутрин я почиствам с сапун Хума около 0,60 ст. струва, второ през деня 2 или 3 пъти я почиствам с Розова вода 1,30-1,60 лв. в зависимост от марката и вечер си почиствам лицето с Кислородна вода тя е около 0,70ст. Тази процедура съм много доволна.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    междудругото, за да не отварям нова тема - днеска ходих на дерматолог, finally! :Д голям пич беше лекаря, ама нещо ..хм знам ли, изписа ми 5 неща на Aknicare (бие ми на реклама, и в кабинета му беше пълно с листовки на фирми), каза ми кога да ги мажа и тн. та имате ли добри отзиви за тази марка? като разбрах, че трябва да дам над 100лв за тях и като видях кви малки тубички са, направо ми стана лошо, ама ;д дано помогнат!
    Нененене, не прахосвай толкова кинти....

Акне аут лосион е най-адекватното като за без рецепта лечебно средство.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Иди на дерматолог, както ти казаха...
    И имам странното чувство, че в ДМ едва ли ще намериш най-подходящата козметика за тоя тип проблеми... смис, по-добре да се насочиш към нещо по-... медицинско

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Тези Aknicare не съм ги чувала... Но според зависи при кого отидеш може да ти се наложи наистина толкова пари да даваш. Аз за поддържаща козметика давам 60лв - 70лв. Но на мен ми е писнало вече и не искам да рискувам.
    Иначе от много лекари и такива неща съм разбрала едно - може да пробваш много неща и е хубаво сама да избереш кое ти действа най-добре. Иска много постоянство и отлична хигиена. И ако проблема е вътрешен само с лосиони и други нещица за мазане няма да се оправи.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Аз бих ти препоръчала медицинската козметика на Avene.Ползвам гела за измиване на нечистотиите по лицето сутрин и вечер,и само вечер се мажа с кремчето.Крема е Avene TriAkneal.Маже се само върху пъпката,и има ефект.Крема струва 25лв,а гела 22лв.

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    И аз преди имах черни точки по челото и т.н. купувах си доста неща като някакво момиче..
    Но не ми действаха или някакъв супер малък ефект

И си запазих час при дерматолог -> преписа ми там 3-4 продукта -> отидох на козметик и сега да чукна на дърво съм доволен ..
    Азис - Хоп [music]

Аз преди 1-2 години бях ходила при дерматолог и ми предписа Зинерит и едни хапчета Дермабион. Имаше ефект още първата седмица.

Няколко от приятелките ми са доволни от сапуна acne out.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Казвам го за пореден път, не си правете експерименти.

Отиди на дерматолог, нека там ти предпишат подходящо лечение и продукти.
    С бабини деветини и разни продукти, които си вземаш на своя глава, могат само да влошат нещата.

Аз какво ли не пробвах срещу акнето,то не беше GARNIER,BALEA измиващи гелове,нощни и дневни кремове,мазила,спиртове.Мн го специализирани серии пробвах,но не ми помогнаха,даже някои от продуктите влошиха кожата ми допълнително.Тук в повечето теми много хвалеха серията на Biotrade против акнето-Acne Out.Търсих информация из интернета и така се стигна дотам,че си купих Acne Out почистващ сапун и Acne Out активен лосион.Ползвам го от средата на май и след около месец нямах и една пъпка.Първо се миех със съпуна,а после се мажех с лосиона.Ако се чуди някой дали да си вземе лосион или крем,за лятото му препоръчвам лосион,а за зимата-крем.Когато отидох в аптеката,аптекарката ме посъветва за топлото време да използвам лосион,а за студеното-крем.А,и също не е препоръчително да се използват заедно Acne Out активния лосион и Acne Out активния крем.Повече подробности: http://biotrade.bg/acne-out/?p=48&l=1
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си