- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Facial
Аз лично обожавам да цапам лицето на моята приятелка ... но това е друга тема...![]()
не знам как точно да формулирам заглавието... затова ще обясня...
когато момчето свършва си е лично негов оргазъм и момичето може да се чувства приятно от това, че все пак нейния любим се чувства задоволен !
НО бях чул някъде (не си спомням къде), че когато момчето свършва и се празни върху момичето, на момичето също й ставало приятно :
- едно на ръка за това, че момчето е доволно
- второ, че попадналата върху нея семенна течност също допринасяло, тъй като тя е топла... по-плътна, мазна и т.н.
Та въпроса ми към момичетата е : Това така ли е ? И ако не е прекалено лично... какво е вашето мнение ?
Какво ще рече "четох някъде че когато момчето свършва върху момичето и на нея й ставало приятно?!" Просто на някои им харесва, на други не. Въпрос на вкус.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не виждам какво удоволствие би ми донесло това.Ако толкова иска да ми достави удоволствие-да ме накара да свърша.![]()
Съгласен съм... въпрос на вкус и предпочитание... но мисълта ми е, че примерно тези неща са един вид стимулация на оргазъма... както митът за ДЖИ-точката, така и това в момента в който се случва така да се каже "подлудява момичето"...
Само aз ли не разбирам как като ми свърши на лицето(блякс) ще се възбудя,та чак да ме стимулира и да получа по-силен оргазъм. Няма шанс. Поне при мен не е така.
Може някои тва да ги възбужда- me ...NEIN!
Последно редактирано от granger : 06-20-2012 на 22:04
maDamn
Не, това не ме възбужда. А колкото до Джи точката - тя не е мит.
Като казахте джи точка. Сетих се как едно братле съжаляваше приятелката си, защото пръстите и били твърде къси и не можела да си стигне сама до джи точката.![]()
![]()
![]()
Иначе... не го намирам за възбуждащо, ама ако пък толкова държи - да свършва където иска.
Удоволствие може да има, но само на психологическо ниво - да ти стане кеф, че свършва по тялото ти, и по тоя начин му става още по-хубаво, но чисто физическо удоволствие за момичето няма.
При мен лично като свършва по тялото ми, ми става хубаво, че на него това му харесва и го влудява, но чисто физическо удоволствие не получавам!!!
Аз пък никакво удоволствие не получавам.. даже ми е гадно, не съм разрешавала на никой същност до сега... случвало ми се е веднъж по тялото и не.. просто не ме кефи и това е
По тялото нямам проблеми, даже ми харесва, но по лицето/косата-абсурд.
Значи, както си и мислех... и както каза Yesika, всичко е в главата![]()
Сега ми изникна нещо по темата... значи казвате, че това няма как да е удоволствие... и в следващия момент се сетих за темата : "Къде обичате да ви свършват" Думичката "обичам" сама по себе си води до някакво чувство, чувство на наслада, задоволение и т.н. така че явно свършването допринася до някаква степен за оргазма![]()
Това ,че нещо ми харесва , не означава автоматично ,че ще ми помогне да свърша. Не го изключва,но тва по никакъв начин,специано това, не би ми подействало толкова възбуждащо.
maDamn
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Хммм, по лицето не ви харесва, в устата не ви харесва, по тялото не ви харесва... Ми къде бе, в шепите ли да си го събира...
Аз лично не обичам по лицето. В устата и по тялото - окей, ама по лицето в коса, очи, нос и не знам си какво си - не мерси.
Ми това си ми е нещо като фетиш, кефи ме и ми доставя удоволствие... а и след като моята приятелка няма против...
Едни обичат крака, други дрехи аз пак обичам да цапамне ми е болка за умиране, ако приятелката ми е против... но ме кефи като го правя
![]()
Една чашка да си взема и там да го събира и после да го пие :
Хаха, параноята не е добър съветник. С презерватив чиста работаНито изтича, нито се пробива и т.н.
Само някви параноясали хора пускат теми тук, но ако си забелязал, не се отличават с огромна интелигентност..
А ние тука момичките, дето им отговаряме, имаме претенции да сме по-съобразителни и нямаме проблем в тва отношение.
И пак, въпрос на вкус. Мен идеята да ме цапат не ми допада много-много. По тялото е приемливо, но не ми доставя някакво върховно удоволствие, просто не ми харесва после и бърсането и всичко останало.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Малко странично от темата, но това с бърсането ме подсети нещо...Понеже е лято и след секс винаги право в банята влизаме с приятелката... и ми прави голям кеф да си я насапунисам и да си я измия... да си я обгрижа за приятното удоволствие и да си легнем да си пуснем релаксиращ филм![]()