Пич, няма лошо да споделяш. Изчетох цялата ти тема с доста голямо огорчение и за пореден път се убедих в едно нещо - мъжете изневеряват заради нуждите си, а жените остават с чувства. Да ти дам адекватен съвет, не мога. Не съм бил в твоята ситуация - за мен е отвратително това, че всичките бакии са зад гърба ти и хора, наречени "приятели", могат да се правят на скатавки без скрупули. Ти имаш един сериозен проблем и ще ти го кажа веднага - не си егоист и не си си сам достатъчен. Промени това. За самоубийството е безсмислено да ти говоря - заеби религиозни и обществени фактори, просто не си струва да се предаваш. Най-сладкото е да спечелиш в тежка битка. Виж, и на мен не ми е лесно, моите проблеми са други - аз имам дарба в една сфера и навсякъде другаде съм посредствен - уви, в България не се ценят хора, които могат да говорят и да пишат (говоря за оратори, журналисти и такъв тип професии) - това ме изнервя допълнително. Но аз няма да се предам и искаш ли да ти кажа защо - заради ината си, за да натрия устите на критиците, на всички вечно мрънкащи и завистливи създания, на шуробаджанаците и всички говняри в скапаната ни държава, пък и където и да било по света - има ги навсякъде. Това е и съвет към теб - настъпи педала и напред. Не омеквай обаче - дори и да срещнеш правилната жена, а ти несъмнено ще го направиш, запази достойнство. Понякога ще се наложи да настъпиш някого по опашката, но и това да не ти пука - за да си щастлив, трябва да си костелив орех. Малко като хитлеристки мотив изглежда този мой пост, но съм малко афектиран, просто ми се събраха много простотии напоследък. Успех! Вярвам, че можеш и че ще се отърсиш в най-близко бъдеще!