.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта

Някой има ли идея кой е този филм?

Хорааа? На този клип - http://vbox7.com/play:bd7907a4 - има една сценка между 1:45 и 2:14... някой знае ли от кой филм е?
    Последно редактирано от onestar : 06-22-2012 на 16:55

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Това е просто клипа, не е от филм
    Те рядко, постигаха съгласие, всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията им, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ <3 ||

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    От филм е, даже съм го гледала по телевизията, но много отдавна и помня само определени неща... името на филма не е едно от тях, за съжаление.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Цитирай Първоначално написано от onestar Виж мнението
    От филм е, даже съм го гледала по телевизията, но много отдавна и помня само определени неща... името на филма не е едно от тях, за съжаление.
    Бъркаш се с някой друг филм явно, защото това е просто музикално видео..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си