- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Караница с приятелка .. :((
Преди един месец една приятелка ми беше обещала, че ще ме сближи с едно момче и с него да тръгнем.. Тя била уредила всичко, но после се скарахме за някакви глупости.След караницата тя всичко е развалила , а вчера други две момичета ми казват, че аз съм била виновна и сега съм щяла да имам гадже, ако не се бяхме скарали.. ;хх А сърденето почна от нея..
Сега какво да правя .. ? Да се сдобрим ли .. ?
Dafuq did I just read? o.0
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Мила просто от това което си написала.. Или е голяма глупачка или не ти е никаква приятелка..! Особено ако е изпуснала и нещо на момчето..!!!
![]()
Бе ти на колко си? На 8? Ако не те уреди приятелката ти, не можеш сама ли? А момчето да не ви е кофичка сладолед та мнение няма и само чака приятелката ти да го навие да ходи с тебе? Иди си играй с куклите и си лепи плакати на анимационните герои. Още си малка за връзки.
Аз ли откачам или вече на всяко дете първата мисъл е как да се сгаджоса с някого? Изживейте си детството, че ще ви липсва после.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Това момче някаква играчка ли е, какво?
Ако не се скарате го получаваш. Ако се скарате, тя не ти го дава.
И спря да се върти за миг земята..
Е така погледнато доста глупаво наистина..:Д Ако бях на място на момчето и разбера че ме третират като някаква плюшка щях меко казано да ви за*ба .. Пък и то кой знай какъв ще е![]()
Ами понеси си последствията от това любовта ти с някой да става чрез посредник. Защо оставаш да говори някой вместо теб , това е огромна грешка. Не можеш да имаш доверие на това. Винаги ли това което казваш , винаги ли ще бъде казано , така както си го казал ти.
Не ми казваш защо е чрез посредник , знам защо , просто си срамежлива.
А щом има срам , значи има неувереност.
Последно редактирано от NightGuardian : 06-20-2012 на 08:03
Отивай при момченцето и му кажи, че искаш да станете гадженца.![]()
Я я остави тая и въобще да не се занимаваш с такива приятелки като нея.
Абе дечковци забравете за от вида " Тя ще ме оправи да тръгна с него/нея"
Вие нямате ли си усти,че друг трябва да говори вместо вас?
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you