.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

-
    Guest

Moderated: Калиевия перманганат ще ми помогне ли?

zdraveite na vsichki.mislq 4e imam gubi4ki po 4lena i neznam kak da si gi izlekuvam.ne moga da otida na lekar za6toto me e sram , no mi kazaha 4e s kaliev permanganat stavalo .iskam da vi popitam,dali kalieviqt permanganat naistina 6te pomogne ili ako nqkoi znae dr lek da mi pomogne molq i spe6no e!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Благодаря!

Голям фен

.

Внимавай, калиевият перманганат изгаря! Едно- две кристалчета слагаш в чаша вода.Като се разтворят напълно разреждаш докато стане бледорозов разтвор и поливаш обилно .Това е само за дезинфекция.Няма да решиш проблема без лекарства.

Супер фен Аватара на maybelline
    Гъбичките се лекуват с противогъбични кремове и таблетки или с комбинация от тях.След като вече веднъж си имал гъбички и знаеш какви са симптомите,можеш да се лекуваш сам с крем,който се предлага в аптеката.Сигурно ще откриеш,че определени неща предизвикват гъбичната инфекция при теб,затова,ако периодично получаваш такава,избягвай да носиш тясно бельо и панталони от синтетични тъкани(гъбичките виреят в топли и влажни условия).

Супер фен
    Град
    Sofia
    КОЙ ТИ КАЗА ЧЕ СА Гъбички като не си ходил на лекар????????? Най-вероятно се касае за гъби а отново за прословутите бели пъпки. Съвета ми е да се консултираш с дерматолог или да опишеш подробно случая.
    А изобщо защо давате предписание за лечение като никой не знае какво лекува и за какво иде реч???????????
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Zdravei, ako naistina ne si siguren kakvo e po-dobre nedei experimentira s tqloto si...oshte poveche s penisa. Po-dobre obqsni problema na GP-to si i toi/tq shte te posyvetva kakvo da pravish. AKo chak pyk tolkova mnogo te e sram, kaji na bashta si toi sys sigurnost shte ti pomogne.
    uspeh!

Guest
    dali 6te stane s krem nizoral?????????

Голям фен

.

То може и да стане, ама ти не си сигурен дали са гъбички.Ако все пак решиш да се самолекуваш, имай предвид, че кожата може да се пообели, а лечението трябва да е достатъчно дълго, дори и след ката нищо вече не е останало от петънцата.Най добре не се самолекувай, за да не си самонавредиш!

Град
    Burgas
    ako si 100% siguren 4e sa gubi4ki(sam ne moi6 da razbere6 trqq ti lekar)ti trqbvat lekarstva s anti-mekoti4no ne6tosi ne sam siguren ma i az imam i mi izpisaha lomexin (7 leva sutrin i ve4er sa maje)
    every man dies,not every man really lives

Forslor
    Guest
    1- Уточнявасе това дали са гъбички изобщо (разбирасе от лекар)
    2- Няма универсално лекарство за гъбички и затова е важно тяхното диагностициране от специализирано лице и вземане на необходимите мерки за лечение(необходимото лекарство,а не някакви казани ви от някой си ).
    3-Не се срамувайте от лекаря ,Вие няма да сте първите на които е гледал половите органи ! Преборете се с този безмислен страх

Имам проблем не е свързано с темата но е спешно...
    Днес си правих промивка с калиев перманганат 2-3 зрънца разтворени във вода и след като излезнах от банята усетих силно парене и болка след като си погледнах пениса имах 2 черни точки и седи като изгаряне нито може да се махне нито нищо какво да правя ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си