.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Ескапел??

Ескапел??

Здравейте!С приятеля ми правихме секс и той свърши в мен.Знам,че ако искам да се предпазя от нежелана бременност трябва да пия хапчето до 72 часа след половия акт.Знам,че не е 100 % сигурно,защото съм чувала,че на някои не им действа и забременяват.Та въпросът ми е ако съм го изпила 12-13 часа след акта (а не примерно веднага) дали има по-голяма сигурност то да не подейства?

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ще подейства, но нека това хапче да ти е за последен път. То не е бонбон и сериозно ще ти разбърка хормоните. Изберете си надежден начин за контрацепция.

Направихме го на 6-тия ден след като ми свърши цикъла.

Много се притеснявам да не би да не подейства и да изпадна в най-голямото нещастие-Извънматочна бременност... Просто съм ужасно притеснена!!!!!!!! ;(

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Няма, спокойно, ще подейства.

Добре, аз не мога да разбера едно-защо след като му позволяваш да свършва в теб после се панираш-би трябвало да си сигурна дали го искаш... и изобщо . Аз лично позволяхвах ама съм на противозачатъчни-не ти препоръчвам имат си нежелани ефекти, които не са видими, но пък да...
    А бременността е едно от най-прекрасните неща, не знам какво толкова се гърчите. Извънматочна? Защо рвиши , че ако изобщо приемем, че си бременна, ще е извънматочна!?
    Нищоо ти няма ама последният път като пих ескапел ми дойде 3 пъти за месец, прави си сметките-да ходиш посточнно като подвързана...

а пък от мен един голям в дупето ти, на което попаднах днес! )))

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Най-голямото нещастие - извънматочна бременност било.
    Нямаш си идея колко си проста! Не ти е първата тема по тоя въпрос. Изпила си го , сигурно ще подейства,но факта ,че си проста си остава!!!
    Ти извънматочна бременност знаеш ли кво е? Защо се излагаш на фона на цялата си останала тъпота?!
    maDamn

Granger...Това четох в интернет и се притесних,отидох на гинеколог и той ми каза,че няма от какво да се притеснявам.И по-полека с обидите.

Не се научихте, че Ескапел не е бонбонки Тик-так...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    А наистина как реши, че ще е извънматочна?

Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    А наистина как реши, че ще е извънматочна?

Четох,че има такива случаи.

Град
    In my own head...
    На листовката ясно и точно пише от кой до кой час от приема на таблетката каква е сигурността на действието на хапчето. Защо се хабиш да питаш по форумите, а не си прочетеш листовката?
    А пита за извънматочна, защото понякога се получава, И това е написано в листовката...
    Вероятно няма да имаш проблем, внимавай следващия път и занапред чети листовките преди да пиеш даден медикамент!
    Too much energy, too little time...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Извънматочна бременност може да се случи на всички. Без значение пили ли са контрацептични вещества или не.
    maDamn

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Авторке, уникално тъпа си. Направихте го на 6 ден след свършването на МЕНСТРУАЦИЯТА ти (не цикъл, между двете има огромна разлика, потърси в гугъл, образовай се мъничко), и ако цикълът ти е редовен, то възможността ти да си била в овулация тогава е просто минимален.

Второ, откъде накъде реши че ще караш извънматочна бременност, ако действително си бременна? Ти добре ли си? Нещо жегата ептем изгаря и пържи сивите ви клетки в малките мозъчета.

Трето и последно, както казаха по-горе колегите и колежките, Ескапел не са ти бонбонки Ментос.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Щом си го пила своевременно значи всичко е наред, ако изключим факта, че това хапче ще ти пре*бе целият цикъл и му трябва бая време да се възстанови и да си влезе в рамки. И с кой акъл му даваш на тоя да свършва в тебе? Ако пък той неволно се е изпуснал, значи е идиот, който е тръгнал да е*е без презерватив, при положение, че не може да контролира дори собственото си тяло, а ако го е направил нарочно против волята ти, значи е още по-голям идиот.
    А ти знаеш ли изобщо какво е извънматочна бременност? И че това се случва много рядко?

Той не го направи нарочно.Презервативът се скъса...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си