.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy

Пъпки след коламаска

След кола маска на първия ден ми излизат пъпки и не минават лесно. Козметичката каза, че просто имам много тънка и чувствителна кожа и да питам в аптеките за някакво кремче, но аптекарката колко ще знае... Та ако някой тук има такъв проблем и е знае решение, моля да сподели.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Веднага след кола маската се мажи с бебешко олио.....

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    И на мен вчера ми излязоха пъпки след кола маската.

Хубаво е колата маска да е качествена, за чувствителни кожи за да не предизвиква раздразнения, и след процедурата трябва козметичката да намаже кожния участък (третираният) с подходящ лосион - който успокоява, затваря порите и предотвратява възпаления. В къщи - бебешко олио и крем здраве. И полека с дезодорантите и парфюмите.

Цитирай Първоначално написано от minerz Виж мнението
    Нещо интересно по темата от мен на което попаднах днес тук
    SPAM

Пъпките след кола маска ми се появяват всеки път и ми се махат след 1-2 дни най - много...съвсем нормално е

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Козметичката ти не ти ли дава един крем да си се намажеш, веднага след коламаска-та ?

Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Козметичката ти не ти ли дава един крем да си се намажеш, веднага след коламаска-та ?
    амиии по принцип си я правя вкъщи, защото не ми се ходи до козметичката....мажа се с крем, но излизат едни маааалки червенички и ми минават много бързо

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от winowna69 Виж мнението
    амиии по принцип си я правя вкъщи, защото не ми се ходи до козметичката....мажа се с крем, но излизат едни маааалки червенички и ми минават много бързо
    Въпросът ми беше към Малката лейди, защото по принцип моята винаги ми дава някакво лосионче да си се намажа и досега не съм имала проблем с пъпчици, пък и аз може да се каже, че съм с чувствителна кожа. Иначе, да. Вкъщи също може някакво кремче или бебешко олио..

На мен винаги ми излизат. Нима вие казвате, че не е нормално? о.о
    И от епилатора също ми излизат.
    Но на другият ден всичко си е нормално.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    Larnaca
    АПТЕКАРКАТА МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ .... ТЯ ЗАТОВА Е ТАМ ..... ИДИ ПОПИТАЙ, ПЪК АКО НЕЗНАЕ ... НИЩО НЕ ГУБИШ !
    -=To Live Is To Die =-

Супер фен Аватара на katericArofl
    да, аптекарките учат години фармацевтика...

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Крем - не, точно обратното - слага ми пудра, за да се затворят порите и ми казва да не се мажа с нищо мазно, като лосиони и т.н.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

При мен след употребата на епилатор ми излизат пъпчици, мажа се със крем Здраве и ми минават още на другия ден.. Пробвай, може да ти помогне

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си