- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пъпки след коламаска
След кола маска на първия ден ми излизат пъпки и не минават лесно. Козметичката каза, че просто имам много тънка и чувствителна кожа и да питам в аптеките за някакво кремче, но аптекарката колко ще знае... Та ако някой тук има такъв проблем и е знае решение, моля да сподели.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Веднага след кола маската се мажи с бебешко олио.....
И на мен вчера ми излязоха пъпки след кола маската.
Хубаво е колата маска да е качествена, за чувствителни кожи за да не предизвиква раздразнения, и след процедурата трябва козметичката да намаже кожния участък (третираният) с подходящ лосион - който успокоява, затваря порите и предотвратява възпаления. В къщи - бебешко олио и крем здраве. И полека с дезодорантите и парфюмите.
Пъпките след кола маска ми се появяват всеки път и ми се махат след 1-2 дни най - много...съвсем нормално е![]()
Козметичката ти не ти ли дава един крем да си се намажеш, веднага след коламаска-та ?
На мен винаги ми излизат. Нима вие казвате, че не е нормално? о.о
И от епилатора също ми излизат.
Но на другият ден всичко си е нормално.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
АПТЕКАРКАТА МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ .... ТЯ ЗАТОВА Е ТАМ ..... ИДИ ПОПИТАЙ, ПЪК АКО НЕЗНАЕ ... НИЩО НЕ ГУБИШ !
-=To Live Is To Die =-
Крем - не, точно обратното - слага ми пудра, за да се затворят порите и ми казва да не се мажа с нищо мазно, като лосиони и т.н.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
При мен след употребата на епилатор ми излизат пъпчици, мажа се със крем Здраве и ми минават още на другия ден.. Пробвай, може да ти помогне![]()