.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    май само на мен ми звучи отвратително гнусно

В името на удоволствието (моето или на приятелката), за мен няма гнусни неща

Радвам се, че не си егоист ама аз някак си не мога да го приема. Не бих искала да ми се случи.

Голям фен Аватара на magita
    ^^ Т'ва е най-малумното нещо - да те е гнус от тебе си 1-во го получи после говори дали ще искаш или не...
    За пореден път се изумявам колко мъка има по света...

По темата: при мене е ставало около 3-ти, някъде при 10-я ми път.. и ми е супер странно, защото всички казват, че за такъв вид оргазъм ти трябва време...
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

^^Не мисля, че знаеш кое е най-малоумното нещо. Това си е мое мнение и не смятам, че е ненормално да се гнуся от нещо отвратително.

Да, адски яко е (mm)

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    ^^Не мисля, че знаеш кое е най-малоумното нещо. Това си е мое мнение и не смятам, че е ненормално да се гнуся от нещо отвратително.
    this !!^^
    иначе е ебаси якото , искам такава фр. д;

Голям фен Аватара на magita
    Хаха адски отвратително ... повярвай ми вече знам кое е...

Мx1 - нещо не ми се връзва да се съгласяваш с ива и в същото време да ти е супер яко ...
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Мега фен Аватара на Chacho
    То като за начало мацката ти получава ли нормален оргазъм?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous708973
    Guest
    Ти нормална ли си?
    Ама сериозно?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Гнусиш се от себе си?! Смисъл , не разбирам. Как можеш да кажеш ,че е едно нещо е гнусно без дори и да си го опитал или в случая без дори да ти се е случило?!
    Не сериозно, понякога имам чувството ,че говорите без да премисляте нещата. Колко да има какво да се каже по темата.
    maDamn

Като сте в мисионерска поза, гледай да се облегнеш по-добре на леглото, за да може пенисът ти да се вдигне нагоре и да мине по горната част във влагалището :}

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Гнусиш се от себе си?! Смисъл , не разбирам. Как можеш да кажеш ,че е едно нещо е гнусно без дори и да си го опитал или в случая без дори да ти се е случило?!
    Не сериозно, понякога имам чувството ,че говорите без да премисляте нещата. Колко да има какво да се каже по темата.
    Тя е трол, бе, човек. Или е на 12.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Случвало ми се е един път - сама. Тогава не знаех, че е скурт
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Banned Фен
    да ви мастиите смотани путки скаани. само по форумите знаете да ревете

На мен ми се е случвало 2 пъти, но като съвет мога само да кажа, че трябва да сте свръх спокойни и да не мислите за нищо повреме на акта и може би то ще си дойде, а за тези които са го изпитвали "Омъжете се за човека, който умее да ви достави "squirting" оргазъм!" ето ако ви се чете малко http://jenite.bg/%D0%A1%D0%B5%D0%BA%..._i.195161.html

Мислех си да си купя вибриращ пръстен за пениса, хем като го стегне ще стане малко по дебел, хем ще и доставя удоволствие с вибрацията, ама като му видях цената и това че не му се сменят батериите... реших да изчакам до следващата заплата

Някои пробвал ли е така, дали има по-голям ефект ?

Голям фен Аватара на explosion_
    Мисля, че преди време някъде по темите четох подробно обяснение за squirt.. поразрови се

започвам да се отказвам лека полека ;(

Е в тази статия ти е написано точно и ясно как се достига този вид оргазъм. С пенисът също става, както аз казах.. Иска се практика, ако не стане този, другия път може и да подейства

Супер фен
    Град
    Панацея
    Имах едно гадже, което свършвах по 20+ пъти мокро, и то само с пръсти. Отделно и при секс си свършваше така. Въпросът е да я предразположиш, да ти ВЯРВА, да е отпусната. Не е ясно дали е до жената, дали може да свършва така, или до мъжа. Понеже с бившия й тя не е свършвала мокро, а с мен разбра, че може. Някои познати са ми споделяли, че им се е случвало да изтичат по малко. Аз от личен опит знам, че не е по малко, а е като шадраван Така че нз според мен си е до уменията на момчето.
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Пак се надъхах

Лично за мен , няма по - възбуждащо нещо от squirt - a. Обожавам да гледам как мацките пръскат ... мнооо ми е яко!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си