- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам го,но не мога вече...
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Скъсай го!
Така като ти гледам аватара, си хубаво момиче. Това означава, че имаш избор от достатъчно момчета, с които би си прекарала по-приятно и биха се държали доста по-мило и готино с теб. И вместо да се товариш с неговите глупости, ще бъдеш щастлива с някой друг.![]()
Priqtelqt mi ima su6tia xarakter ,edin gospod znae kakvo my se sly4va,no varianta vinagi e ili go tyrpi6 ili dovijdane!Seki si ima xarakterqno mujkiqt e po tejuk i mujete izpadat po 4esto v depresii i to po dulboki=Ti go obi4a6 toi su6to ,i da govori6 s nego otg nqma da ima.Ti kazva6 4e nemoje6 bez nego ,da ne moje6 za momenta,no s vremeto se svikva![]()
О'кей, разбирам, това да е било временно и да позволяваш това държание, но доколкото разбирам - не е така. Дали му е изградено, дали не знае какво иска , дали нещо друго - само той си знае. Накарай го да проведете един сериозен разговор - просто ми е невъзможно чудно как за година той да не се е отпуснал и да не е научил как да се държи с теб. Ако не стане - зарязваш го и това е. Вярно е, че не е правилно да се отказваш пред всяка трудност, но всичко си има граници. Ти потъпкваш собственото си достойнство, само защото той не може и не е наясно със себе си.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Мило момиче! Не се оставяй да бъдеш подлъгана от самата себе си. Още си много млада и много неща ти предстоят. Всички които ти отговориха в темата са наясно с едно, че тази връзка агонизира. Момчето има лош характер. Недей чака просто - той няма да се промени. Ако продължиш да търпиш и примерно се ожените един ден, как ще живееш с този човек? Винаги мисли за това - докъде вероятно могат да се развият отношенията ти с даден мъж. Това не е маловажно. Много от жените правят грешен избор в живота си, а после страдат. Само заради пустото " обичам го". Да, ама дали ще го обичаш вечно. В една тема преди малко писах, че любовта с времето се трансформира. Дали чувствата ти ще са същите след още 9 години например. Знам, че раздялата би било трудно решение, особено при факта, че ти е първи. Ти си на кръстопът. Възможно е да се преливаш от пусто в празно доста време и пак да му прощаваш. Аз съм преживяла нещо подобно. Трудно се поставя края на такива отношения. Но все пак помисли за себе си. Имаш много време. Животът ти много пъти ще се променя. Някой ден този проблем ще ти се струва детска игра. Успех ти желая и дано вземеш правилното решение.![]()