Косата ми е смеска между кестеняво и русо ще ми отива ли ярко червено ... ако не според вас кой цвят ще ми отида най-много)
Е то зависи от чертите на лицето, от цвета на очите..
И какво значи смеска между кестеняво и русо? Да не искаш да кажеш по-тъмно русо?
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
според мен цвета ти е готинмоята е кестенява и на места съм си я изсветлила и стана много готино. ако сложиш червни кичури мисля, че ще стане леко смешно
![]()
и според мене ще изглежда смешно , що не си изсветлиш леко косата ?Първоначално написано от Soraq
![]()
червени кичури
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не се знае какво губиш когато печелиш и какво печелиш когато губиш.
фризьорката ми каза, че червен кичур ще ми отива и ще го направя да видя как ще седи![]()
[quote="bertotti1996"]фризьорката ми каза, че червен кичур ще ми отива и ще го направя да видя как ще седи[/quot
Пробвай пък ако не стане пак си я направи тъмно-руса! Но според мен червени кичури никак няма да отиват на тъмно-руса коса![]()
! Червените кичури отиват на чисто черна коса!
![]()
![]()
![]()
![]()
Сложи 1 снимка и ще ти кажем. Всеки по различен начин си представя смеската м/у кестеняво и русо например![]()
Кичурите не са модерни.Пък и незнам но винаги са ми седяли супер грозно,по-добре оставете косата си такава каквото е.Червени кичури,доста странно звучи.
Аз само веднъж съм се боядисвала с кана и повече нищо,но по-добре цялата коса,отколкото определени участъци..
Wiz Khalifa
Ke$ha
Taylor Momsen
(h) ;;
* Мъж,който не се влюбва често,обича силно !
на много малко хора им отива червена коса или червени кичури за това пусни снимка или в тези сайтове за прически, които са можеш да видиш дали ще ти отива..но щом фризьорката ти е казала значи може и да ти отива![]()
а колкото до косата.. мисля, че иска да каже че има естествени кичури.. т.е. на места косата й е светло кестенява, а а други места руса.. защото моята на места е тъмно руса на места светла и като се изправя всички ме питат да не съм си правила кичури![]()
червен кичурПървоначално написано от bertotti1996
![]()
Една фр има същия цвят коса и си КУПИ розов и много й отива![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
zdraveite az mislq da si pravq ki4ur moqta kosa e svetlo kestenqva ama mislq da si napravq skandinavsko ruso
ще си отива според мен,
дай снимка ако искаш да преценим по-добре.
Е как да кажем дали ще ти отива като не ти се вижда лицето?
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..