- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помощ?
Здравейте. Девствена съм, ще започна от това. С приятеля ми си "играхме" така да го кажа - не се е опитвал да ме отвори и той леко си го беше вкарал (сигурно само началото на главичката) без презерватив, но след това ме заболя и спря, малко след това свърши извън мен. После нещо се притеснявах (аз съм си параноичка) да не би да съм отворена и да се е отделила предякулационна течност и някви такива. Та бръкнах си с пръст и голяма част от него успях да вкарам, обаче по-натам ме заболя доста, чак ми се догади. Обаче все пак нали химената е в началото на вагината, това, че съм си вкарала част от пръста ме притеснява. Да не би наистина да съм отворена и да има шанс да е влезнала предеякулационна течност? Има ли защо да ме е страх, доста се филмирах?
Ида е влязала такава течност шансовете за това,което си мислиш ти са малки.Нормално е да те боли.Е как няма да си отворена след като сте правили секс не ми е ясно![]()
ПС - На колко си?
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
На 16 съм. Не сме правили секс, той не ме е отварял и не ми е вкарвал пръсти и тн. Само леко главичката и ме заболя. Нали няма как да е влезнала течност ии ..да?
Няма как да е влязала,тя не скача като скъпия Mario в/у гъбите..Както и да е.Еми трябва да се видиш дали не те е отворил,дори и да е леко има възможност леко да се е разкъсала.Вземай едно огледало и гледай.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Мина една седмица от случката.
Опитвах се сама да проверя дали съм девствена, и установих, че съм - ципата си е там, мога да си бръкна с пръст, понеже имам много тънки пръсти, но мога да вкарам само един, но след това чувствам болка и чак ми се гади. Значи предполагам, че това, където си вкарвам пръста е отвора, през който излиза цикъла етц. Останалото, което чувствам е ципата...
Тааа... Днес обаче кихах цял ден и незнайно как ми потече кръв от носа, а никога преди не ми е... не се стреснах особено много, а просто реших да проверя защо се случи така и потърсих в Google. Естествено, ми излезе резултат, че това се среща при ранна бременност и е симптом...
Аз, разбира се, яко се филмирах, както винаги. Да не би да не съм проверила както трябва, да съм отворена, да съм бременна.... блабла.
Моля ви помогнете ми....
Мен ме отвориха чак след третия път. Първия и втория даже не ме болеше...
П.С: Ти може да забременееш дори ако не си отворена.
П.С2: ТИ НЕ СИ БРЕМЕННА ! След като си такава параноичка защо не си купиш един тест, аз така правя. Поне ще се успокоиш и ще спреш да търсиш в Гуугъл разни простотии и да се филмираш.
Последно редактирано от mechone : 06-29-2012 на 08:09
Мацка, успокой се! След всичко, което прочетох няма как да си бременна, а това че ти е потекло кръв от носа може да е от 10000 други неща. Не се филмирай и btw "химен" е дума от мъжки род. Дума "химена" няма, има такова собствено име на жена (Химена) в испаноезичните държави. Научете се, моля ви...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ако е играел подлог в изречението се членува с пълен член a.k.a хименЪТ,но аз никъде не виждам да е написана думата. Редактирано ли е мнението?
maDamn
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Спокойно.
Независимо от това колко го е вкарал, щом не е било много - спокойно, дишай. Нормално е и да те заболи, ако си се стискала, ако , ако.
Това с кръвта от носа може да е по безброй много причини, така че най - добре се консултирай със специалист. И щом толкова се притесняваш - след като минат 14 дни от този "опит" - отиваш и си купуваш тест за бременност, и дишаш спокойно вече.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Добре, хименът*. Извинявам се за грешката.
Също така, до колкото сметнах не съм била в овулация, когато това се е случило. Тогава шансът е невъзможен, нали така? о.О
И все пак, колко дни трябва да минат за да си купя тест? Защото до колкото съм чувала, трябва да минат 14 дена, а толкова няма още.
Ох, не си бременна. И аз преди бях параноичка като тебеИ все пак, отиди и си направи тест.
SureCheck струваше около 3 лева май и можеш да го вземеш една седмица след рисковия полов акт... въпреки, че в твоя случай това дори и така не може да се нарече. Ама отивай, че да не продължаваш да се вкарваш във филми.