незнам в кой раздел да пусна тази тема но искам да попитам дали някой е виждал този Етър и дали случайно не причинява някакъв страничен ефект http://prikachi.com/images/983/4921983x.jpg
Последно редактирано от vesela_c : 06-21-2012 на 17:36
имам предвид нещо от сорта на временна загуба на памет и държание като как да го кажа-дрогиран(истеричен смях,несвързани думи)-питам защото има такъв случай а единственото нещо което е употребявано е този етър а и не съм го виждала никадъ дори го няма в интернет
Деца, да не се напихте с безалкохолно,бе?
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Точно от етъра ще да е.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
аз нямам шишето но ми пратиха тази снимка а не можах да фурмулирам точно заглавиеа иначе на лепенката на шишето в червено пише "NECTA"
С това заглавие най - много да отнесеш бан от форума.
С безалкохолно ще се напиеш ли според теб ? Каква загуба на памет кви пет лева...?
хахахххахах, че как да го има в нета-по-скоро виж в МАГАЗИНА, питай откъде да са го взели и така
![]()
![]()
Спри ЛСД-то
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
може просто да е бил с изтекъл срок,но чак такива реакции да причинява .... не ми се вярва.
Умирате си от кеф да откриете нещо евтино за надрусване значи. Упойващото нещо не е етър, а етер - пиши в гугъл и чети. Само после да не ви четем по вестниците.