.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    JustaLittleKid
    Guest

Бански (но не на лалета)

Здравейте (:

Знаете ли някъде в София магазини, където се продават ХУБАВИ бански, по възможност цените им да не са твърде високи.

Търся си нещо от сорта на: http://weheartit.com/entry/29277841 или http://weheartit.com/entry/2533442 (като модел става въпрос, а не като цвят).

Подходящи ли са според вас за доста слабо и мъничко момиче с не твърде голям бюст? И ако някой има подобен на първия, да каже дали се смъква и дали е удобен

Благодаря предварително

Супер фен
    Град
    Germany
    Не съм от София,но предполагам имате Н&M?Там има тооолкова много модели като първия...

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    Аз имам като 2-рия , но долнището е с връзки. От ''Блупойнт'' е ...за цена идея си нямам..:х
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

JustaLittleKid
    Guest
    ch0c0late44 - А можеш ли да ми кажеш като цени горе-долу?

Повече от фен Аватара на lovelywords
    ^ Банските се продават поотделно, аз си взех същия модел като този на снимката ,само че с различна щампа. Цената на горната част на банския беше мм около 20 лв. ,а на долната 10. Вероятно долната трябва да струва повече ,но аз си ги съчетах от различни модели и си купих чисто черна ,а мисля ,че цената им беше различна.

В Сердиката виж.
    Обаче предупреждавам, че са около 50 лева.

В мола в Бургас (Galleria-та) в H&M има такъв като на първата снимка. И не са много скъпи около 20лв. и няколко бяха.

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    Ако си от София в Сердика има магазин за бельо където продават подобни модели. Аз си взех два като 1-я модел.. единият мисля,че беше 25лв, а другия 30

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    В подлеза на Орлов мост има същият бански от първата снимка. Не знам колко пари е но е 1 към 1!

В H&M в Бургас и аз съм виждала такъв като на втората снимка.Като на първата има в обикновенните летни магазинчета край морето,поне аз много често ги срещам.Цената му е около 50 лв. Една приятелка има същия като от първата снимка и не пада защото заедно с него има и една презрамчица,която минава през врата,така че дори да нямаш голям бюст смятам,че ще ти седи.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Тези модели специално ги има наистина навсякъде...

Като втория има в H & M,за първия провери в някой мол.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    ^ Цена ?
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Супер фен
    Град
    Germany
    ^ Горница и долница се продават отделно,горницата мисля е е към 20-20 и нещо.Долницата не съм гледала но предполагам и тя г/д толкова.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    http://www.hm.com/bg/subdepartment/LADIES?Nr=4294934980

Всички бански се продават поотделно, така че гледай/те цените и на двете, нищо, че на снимката е показана мацка, облечена и с двете и пише 24.90 примерно.

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от GreenFairy Виж мнението
    В подлеза на Орлов мост има същият бански от първата снимка. Не знам колко пари е но е 1 към 1!
    орлов мост подлеза при арианата или при канала посока графа? искаам такъв американски, damn ;д

Здравейте!
    На търсещите бански мога да предложа ето този сайт: http://flirt.delfina.bg/ Страхотни бански! Мога съвсем смело да кажа, че на живо банските изглеждат много по-добре от на снимките в сайта! Всеки модел се предлага в различни номерации и цветове.
    За СОФИЯ всичко от сайта може да се намери в магазина към фирмата на ул. Мара Бунева 26 в квартал Орландовци. Както и в магазините на :

ул. Димитър Петков №64
    бул. Арсеналски №9
    ул. Солунска №52
    ж-к.Люлин,Силвър център'
    Люлин, Тъговския дом, ет.2
    Младост 3, бл.307, вх 4, ет 1

Ако има интерес от другите градове да пишат и ще им кажа къде да намерят магазините!

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    една от приятелките ми,която е доста слабичка,имаше горнището като втория ти тип и й седеше супер обаче тя си беше съчетала горнището с едни като панталонки шарени :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си