.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Грим за през лятото

Здравейте. Можете ли да ми споделите някакъв по-лек, но свеж грим за лятото?
    Че моят имам чувството, че ще се разтече всеки момент, използвам пудра, молив/очна линия и спирала.
    Или ми споделете вие как се гримирате за през топлия сезон.
    Извинявам се, ако има такава тема, просто искам по-подробни отговори.

Аз лично използвам само черен молив и спирала и то не всеки път, когато излизам ... Никакви пудри и мазила, защото в никакъв случай няма да понесат на жегата ... Даже си спомням, че видях едно момиче с разтекъл се фондютен ... беше много смешно

Аз фон дьо тен слагам единствено зимата и то не винаги. Чудех се за нещо като малко пудра и спирала?
    Или без грим е най-добре? Брр

Според мен без грим е най - добре. Ако искаш наистина да носиш пудрата и спиралата са добър избор.

Май на това ще се спра засега. Благодаря.
    Няма да откажа още мнения .

Здрасти аз съм съгласна с твърдението на closeenough, че без грим е най-добре. Но примерно можеш да си сложиш лек грим и надявам се с това поне малко да ти помогна! http://www.zajenata.bg/%D0%BB%D0%B5%....html#gal_pics

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    На мен грима никога не ми се разтича, дори в 32 градусова жега. Все пак лятото предпочитам да съм без грим за да не ми хвърлят хората странни погледи ;д. Вечер обаче за клуб/ресторант си слагам. Отделно, ако искаш и през деня да ползваш, най-добре се насочи към водоустойчивия грим. Ако искаш да ползваш сенки в летни тонове слагай основа, почти сигурно е, че няма да се разтечат, при мен лично не се разтичат, но има хора с мазна кожа и в жегата става още по-зле...

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Грим през лятото за мен си е лоша идея, освен евентуално по-леки молив, спирала и гланц/балсам.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    тониращ крем, качествена спирала и очна линия, евентуално малко руж и нищо няма да тече....
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Благодаря много !

Супер фен Аватара на fizzyg
    Аз съм само крем със слънцезащитен фактор,спирала и молив ..

Супер фен Аватара на lqlq89
    Кремче и спирала
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    http://hotnews.bg/n/dzhuli-kak-da-za...ite.55837.html

В твоя случай, щом не ползваш фдт, може просто матираща пудра, лек прасковен руж и само спирала.
    Иначе аз си се гримирам с фдт, руж, спирала и коректор на околоочния контур и засега поне нямам проблеми с разтичания и ставане на петна. А и в момента са много модерни червилата с прасковен и коралов цвят, седи много свежо като допълнение.

Голям фен Аватара на cheburashka
    ох, аз само спирала и пудра, но не винаги, вечер може и очна линия

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си