- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нямам пари...
Струваш ми се прекалено меркантилна. Момчето не ти е длъжно. Ако иска ще почерпи, ако не иска няма. Аз като мъж често плащам, но за мен е нормално при излизане да имаш пари минимум да си платиш сметката и за такси, ако не те изпратят. Я си представи че се скарате докато сте на вечеря и той си тръгне. Какво правим тогава? Оставаш сама на масата с глупав поглед. Темата за парите трябва да е открита и да се говори честно по нея. При двама души, които са двойка това не трябва да е пречка. Нормално е повече да харчи този, който изкарва пари. Намери си работа и се опитай да промениш статуквото си.
Това е.
Авторке, ти въобще говорила ли си с момчето относно финансовото състояние на двама ви? Не просто да му кажеш, че нямаш пари, а да му обясниш точно как стоят нещата, той на теб също.
Всичко, което си разказала ми се струва някак... нереално. Може би ти пропускаш или спестяваш нещо.
Ако все пак положението наистина е такова, каквото го описваш, по-добре го остави за известно време това момче. Знам какво е да не можеш да си позволиш нещо, минала съм през това. И мога да си представя какво е чувството някой въобще да не се съобразява.
Лично аз не бих го търпяла.
И спря да се върти за миг земята..
Ти си една елементарна разглезена пикла,която вместо да си потърси работа и да се опита да улесни по някакъв начин живота на майка си,е тръгнала да хленчи из форумите как приятелят и не и е купил сладолед.Да не очакваш да ти падне на колене ,да ти се моли да ти купи сладолед??Много ми са смешни кифли като тебе ,които хем се оплакват ,че нямат пукната пара,хем се правят на мнооого важни и искат хората да им падат в краката.Грешката не е в приятеля ти.Иди се прегледай ти с тези 12-годишни разсъждения на вманиачена лигла!
Стига да притежава някакви умствени качества,човек винаги може да намери работа,особено в града.Има ли желание,има и начин.Щом не ти се работи,не се оплаквай,че нямаш!