Толкова гнусни и лишени от мисъл мнения, отдавна не бях чела.
Към авторката:
За това момче имам само една описваща дума - п*тка. Много правилно си усетила грешката в поведението му, а това че си му обяснила как стоят нещата и това, което описваш е била реакцията му, мога само да потвърдя гореспоменатото. Прекалено много се измести мисленето на днешните "мъже" и това, че не могат да предложат едно кино или кафе за тяхна сметка е повече от противно. Преди време ухажването спрямо жена, поведението им, жестовете им са били нещото, чрез което са впечатлявали. Един мъж, който се стиска за кафе, си остава такъв и в много други отношения, които не са свързани с пари. Сама си направи изводите дали заслужаваш такъв човек до себе си?
Отсносно личния ти проблем - знам, че е трудно намирането на работа, но колкото и откази да получиш в никакъв случай не се отчайвай. Всичко опира до това да си упорита и да не се отказваш. Приеми това, като тежък период, който ще отмине рано или късно .. а погледнат от друга страна е възможност да направиш планове за себе си и за това какво искаш да промениш в бъдеще.