Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
Прекалено много се измести мисленето на днешните "мъже" и това, че не могат да предложат едно кино или кафе за тяхна сметка е повече от противно. Преди време ухажването спрямо жена, поведението им, жестовете им са били нещото, чрез което са впечатлявали.
Да, както и прекалено много се измести мисленето на днешните "жени" как някои им е длъжен да им плаща сметките и да ги глези постоянно,НО да не ги купува, че мъжете трбва да са едвали не някакви богаташи,НО да им тичат по гъзовете и по възможност да не се държат като такива с другите.Че трябва да ги печелят едвали не с пари,НО да не са трофеи и т.н.Жестовете са едно,парите са съвсем друго.И това че я е поканил, а след като не е искала е предложил да ходят на разходка също си е жест.Е,нематериален,но все пак жест.Той и е дал себе си и част от свободното си време, а може би и цялото.Но иначе много жени обичат да се правят на скромни,.Да не решиш сега че съм имал предвид теб.Не е така.
Иначе да...и на мен ми е гнусно от такива дето се правят на супер моралните нематериалистки обаче като видят някой с някои лев повече,който даже ще ги и почерпи им потичат лигите.Иначе изобщо тези не им правели впечатление.По-добре да си го кажат директно за да се знае какви са и да имат повече успех в търсенето на такива каквито търсят, а не да овъртат и да се чудят защо не им се получава.Е, ще си навлечат хорската омраза,но пък защо ли да им пука.Е,често пари и любов се случва да се самоизключват,защото пари и секс по си отиват,но ще го преодолеят.Нали ще се заблуждават че най-вероятно човека срещу тях много ги обича,купува им парцалки,води ги по скъпи ресторанти и т.н всичко за негова сметка.Какво да искат повече.Нали ги уважава и прави жестове за тях въпреки че те ама хич не искат,но той почти насила ги кара.Нищо че след време може да уважава съвсем друга по точно същият начин