Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
Да, както и прекалено много се измести мисленето на днешните "жени" как някои им е длъжен да им плаща сметките и да ги глези постоянно,НО да не ги купува, че мъжете трбва да са едвали не някакви богаташи,НО да им тичат по гъзовете и по възможност да не се държат като такива с другите.Че трябва да ги печелят едвали не с пари,НО да не са трофеи и т.н.Жестовете са едно,парите са съвсем друго.И това че я е поканил, а след като не е искала е предложил да ходят на разходка също си е жест.Е,нематериален,но все пак жест.Той и е дал себе си и част от свободното си време, а може би и цялото.Но иначе много жени обичат да се правят на скромни,.Да не решиш сега че съм имал предвид теб.Не е така.
Иначе да...и на мен ми е гнусно от такива дето се правят на супер моралните нематериалистки обаче като видят някой с някои лев повече,който даже ще ги и почерпи им потичат лигите.Иначе изобщо тези не им правели впечатление.По-добре да си го кажат директно за да се знае какви са и да имат повече успех в търсенето на такива каквито търсят, а не да овъртат и да се чудят защо не им се получава.Е, ще си навлечат хорската омраза,но пък защо ли да им пука.Е,често пари и любов се случва да се самоизключват,защото пари и секс по си отиват,но ще го преодолеят.Нали ще се заблуждават че най-вероятно човека срещу тях много ги обича,купува им парцалки,води ги по скъпи ресторанти и т.н всичко за негова сметка.Какво да искат повече.Нали ги уважава и прави жестове за тях въпреки че те ама хич не искат,но той почти насила ги кара.Нищо че след време може да уважава съвсем друга по точно същият начин
Имаш някакви комплекси, които много ти пречат в отношенията ти с жените.