Така,прочетох всички мнения.
Трябва да уточня ,че никъде ама никъде не съм казвала,че искам да плаща ВСИЧКО. Някои хора са ме разбрали много добре,а други съвсем грешно. Никъде не съм написала,че той е виновен или че аз съм невинна. И ДА, това,от което ми е най-гадно е че аз самата не мога да си позволя да ходя насам натам и да се забавлявам с него без да мисля колко пари са ми останали. След като казах,че преди аз съм черпила повече и тн не ви ли светна лампичката,че НЕ искам той да плаща постоянно? И не,не става дума щом аз съм платила и той трябва да плаща. Имах конкретни случаи ,които изложих в първата страница. И продължавам да съм на мнение,че като казваш "Мисля да те заведа" означава даденият човек да плати. Има разлика между "Мисля да отидем" и "Мисля да те заведа".
Относно обидите,че съм разглезена пикла,кифла и не знам какво още- рядко са ме глезели. За ваше сведение и не,че има някво значение,но ми се наложи да порасна от рано,баща ми отключи психическа болест,когато бях в 6 клас ,разведоха се и са ми се случвали доста неща,по които си залагам главата,че определено нито съм глезена,нито чакам на готово всичко.
Още едно изяснение: казах,че си ТЪРСЯ работа. ТЪРСЯ. Т Ъ Р С Я. Не съм останала така да се жалвам из форумите...пускам си СВ-то от нз колко време вече из фирми,ходя да търся И лично из дадени обекти и тн. И както каза notlike , наистина да напишеш в някъв форум 'Като има желание има и начин" и просто да отпишеш човека,че едва ли не като не намира работа,значи е по негова вина,че не иска да намери и тн...не сте прави. Не е лесно,когато имаш висше,а да не говорим,когато нямаш предишен опит и нямаш все още средно(предстои ми да бъда 12 клас).
ТА....за това ви казах,че се боря за стипендия,за да избутам от някъде някакви пари.
Говорих с него . Обясних му и той каза,че знае много добре в какво положение съм. Както аз когато съм имала и съм давала,така той сега . Казах му,че не искам той да плаща всичко,но да прояви разбиране относно положението ми. И НЕ съм казала,че аз няма да плащам когато мога . "Ако съм решил да отидем някъде ,ще отидем. Престани да си мислиш глупости. Аз работя, за да имам излишни пари" -каза той.
Това не променя факта,че продължава да ми е неловко от факта,че все още нямам и че едва ли не като нямам ,той трябва да плати. Въпреки ,че има моменти,когато си е на място той да плати -казах кога още по-горе,но само толкова.
Благодаря за мненията,особено на тези,които са разбрали написаното от мен .