.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 99

Тема: Тъпо ми е..

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand

Тъпо ми е..

Поредната тема от мен в този раздел... Незнам до кога ще се вайкам.. Незнам до кога ще съм така... До кога ще чакам другите първи и ще изпускам огромни за мен шансове... Като за начало проблемът ми е че съм прекалено срамежлив... Прекалено е меко казано. До сега относно темата "Любов" съм могъл да имам точно 3 големи връзки, но моят срам да действам... Моята стеснителност.. Докъде могат да ме докарат? Изпуснах 2 момичета, в момента има 3то. Вчера на 20ти юни бях на едно събитие, наречено "Голямото пръскане". Предполагам знаете го... Всеки се пръска с всеки на дадено място, ей така просто за големия кеф. Там още като дойде едно момиче... Аз просто се залисах отсякъде... Не спрях да я гледам... Но после се отплеснах малко... После се оказа, че се включи в събитието... Пръскахме си се с нея и други такива... После свърши и отидохме до едни фонтани вътре около тях, а горе имаше места за сядане - да седнеш и да ги гледаш, докато си лафиш с приятели. Тя се настани там с още 2 момичета май бяха, 1 от които беше с гадже, 2рата беше седнала до тях и си говореха общо, а "моята" беше се отдръпнала като баш самотница... Гледах я постоянно пак... После като се качвах оттам да сядам до едни приятели, които също бяха се настанили да си лафят, тя нещо ме заговори, след което се запознахме и й взех фейсбука. Все някаква крачка, но пак се започна от нея, нали? Ами ако не ме беше питала за име и други такива? Това да го оставим... Сега още повече ми харесва... Един ден се мина, но "чувството" се увеличи... Исках и покана в фейса, прие ме и се притеснявах да й пиша.. "Ами сега какво да й напиша?, С какво да започна? Ами ако сбъркам нещо?".. Но все пак й писах нещо... После пък не намерих кво да я питам и изгасих страниците... Всичко в мен... А тя е най-прекрасното момиче, което съм виждал някога... Очи, коса... Нещо, което не забелязвам в другите момичета... Момичето, в което не гледам само 2-3 неща, както в други.. (вие се сещате за кои 2-3 неща става дума).. Сега пък най-добрия ми приятел ще ми я открадне... Пише си с нея в момента.. Ами ако избере него.. Незнам вече какво да правя с това притеснение... Ще мога ли да продължа... Доста се филмирам, ама ми е омръзнало прекалено... И ако има някакви начини да се променя, или някакви идеи какво да й пиша и как ... Моля да ми кажете... А всъщност приятеля ми току-що ми каза, че я карал да ми пише. Ще видим..
    Благодаря ви...
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Такива теми бол. Бива ли отново да повтаряме едно и също?

Мега фен Аватара на Chacho
    Сега иди си удари една чикия, кротни се малко и й пиши утре да излезете. Ако ли не, си обръсни едната вежда. Предпочиташ да говориш за това, как се подреждаш постоянно, вместо да си приемеш неуспехите и да се опиташ да поправиш бъдещите. Забрани си да се обясняваш пред себе си така, само си затриваш времето. Мери се само на действия.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    DirtyLand
    Chacho, половината от поста ти кво общо имаше? Ква една вежда? Ква чикия Пич.. Хях..

Оказа се, че приятелят ми й писал за да я накара да ми пише, лол. Писа ми и за пръв път се бях толкова отпуснал пред непознато момиче. За какви ли неща не си писахме... За излизането незнам дали имам смелост все още... Ще ми е за пръв път такова нещо..

Половината от поста ми, както и другата половина, те съветват да спреш да отделяш внимание на всички тия излишни подробности. Кефи те, искаш да се получи нещо, покани я да излезете и се пробвай. Не ги мисли детайлите.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    DirtyLand
    Проблема е, че незнам как да действам там... При такава обстановка. До сега по такъв начин неща не съм развивал и... Иначе се престраших и за мн неща и пиша... Бъзици има, комплименти и други. Може да има и някой НЕГ.

Град
    DirtyLand
    Най-много се очудих как така се навих да й плесна комплимент Друг път на момиче, което съм виждал на живо не съм го правил...

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Браво за комплимента.
    Сега дишай дълбоко и се успокой малко.
    Не е голямата работа, пишеш си с някакво момиче. Няма да е последната,така че свиквай.
    Никой от нас не се е родил с вграден безупречен подход към противоположния пол, всичко това се придобива с опит.
    Сега ти е времето да се научиш. Ако продължаваш да пропускаш възможностите си, ще станеш на 20 и все така няма да знаеш как да постъпваш.
    Не се впрягай толкова, не може да планираш всичко. Просто действай.

Град
    DirtyLand
    Тия всичките сополи вчера бях депресиран напрао от състоянието си относно темата и затова ги ръсих такива филмирани...

Не мога да планирам, знам, но някак си ми се иска, защото така имам повече доверие, че няма да сбъркам някъде и няма да забравя за нещо... Най-тъпото е, че наистина искам някъде да я поканя да излезем, но ще ми е за пръв път, тъй като други пъти не е ставало по такъв начин и незнам какъв е реда...Няма откъде да знам и къде би било най-удачно да я поканя. Тъй като разбрах доста неща за нея снощи... Нямам представа и относно реда на теми (разговор).. И вероятно ще съм и много притеснен по време на това.. и куп други ..

Ей това се наричат приятели
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Цитирай Първоначално написано от AnzaRe Виж мнението
    Ей това се наричат приятели
    Да, тоя пич е прав.
    facebook - отличния начин FACE да не види BOOK дълго време

Град
    DirtyLand
    Прав е, но нещо по темата? Вярно е, че само се повтарят темите за което се извинявам, ама супер тъпо ми беше снощи и не се занимавах да търся теми да действам, а си излях всичко тук.. След което приятеля ми ми каза "влез във фейса", влязох и тя ми писа. От там много добре се развиха нещата, но за напред...

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Не се притеснявай- разговорът ще тръгне от само себе си. Една тема се разширява и става предпоставка за започването на друга, така че не е нужно да имаш списък с милион евентуални разговора.
    Просто и кажи "Хайде да излезем" и това е. Заведи я на кафе или разходка, а ако толкова те притеснява това, че няма за какво да си говорите, може да отидете на кино. После ще обсъдите филма-ето ти първата тема.
    Добро впечатление прави да и платиш сметката, въпреки, че не е задължително. Аз лично много оценявам малките жестове като това някой да ми отвори вратата или да ми подаде ръка да сляза отнякъде, примерно.
    Просто излез с нагласата, че нещата ще се получат, недей да се сдухваш.
    Успех!

Град
    DirtyLand
    heartshapedbox, благодаря ти много. А може ли скайп или ЛС да ми обясниш едни други неща?

Аре вземи се в ръце и стига са ти обяснявали. Колкото повече планираш, бавчиш и се филмираш, толкова по-зле става. Смешно е една среща да те изкарва толкова извън релси, колкото и опит да имаш. И кво като не си свикнал? Животът постоянно ни хваща неподготвени, адаптирай се. Да изведеш момиче навън не е ядрена физика, че да не можеш да се справиш. Ако разчиташ на такива съветчета, следващия път пак няма да можеш да се справиш без помощни колела.

Моето предложение е да ми дадеш паролата ти за фейсбук. Срещата лесно ще се уреди, но от там нататък вече не мога да помагам.

Ако мацката има крака, цици и не плаши в лице, мога да помагам и за след това. Ще се представя за теб

Град
    DirtyLand
    Хах never , лесно е да се уреди, ама за след това незнам
    "Мацката" е единствената, в която не съм забелязал само гъз, крака и цици. Иначе си ги има, събира всички

Единствената, щото си се прехласнал и сам си го набиваш в главата, че е единствената. Откъдето ти идват всичките проблеми. Ако момичето те чуе, ще ти се обиди, че мислиш за нея така, без да ти е показала каква е всъщност.

Град
    DirtyLand
    Как всъщност разбираш какво става?

Всеки минава по тоя път.

Голям фен Аватара на notlike
    Като те е срам, живей си във филма. На 99% от мъжете им се е случвало да изпускат страхотна мадама по една или друга причина. Разликата между тези, които успяват и тези които не, е само една - първите си вземат поука от грешките и гледат следващия път да са с една идея по-добри. Вторите циврят и си мислят, че с това ще стане тяхната работа. Греда!
    Виж, аз не съм лош човек и за да ти докажа това, ще ти дам 1-2 съвета. Когато я каниш на среща, просто го напиши. Не го мисли дълго, че ще си изтормозиш психиката. И не си набивай филми и сценарии. Не си струва да си репетираш репликите - най-вероятно ще зациклиш и ще станеш за резил. Със сигурност ще се справиш по-добре, ако си искрен и говориш това, което ти дойде на момента, стига да нямаш говорен дефект или да си скаран с родния си език, разбира се. И кани по-бързо - току-виж, докато се туткаш, и тая да ти отмъкнат..
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Град
    DirtyLand
    Не ме притеснява срама, а това за какво ще си говорим и как ще замажа ако няма какво да кажа.. Не съм сигурен дали ще започне разговора сам...

Голям фен Аватара на notlike
    Винаги има за какво да се говори. За да имаш успех с една жена, й дай думата и я изслушвай. В повечето случаи на жените не им трябва някой, който да им дава съвети, а просто търсят човек, но когото да споделят. А ти можеш спокойно да говориш забавни работи и нещо за училището/университета, времето, живота и прочие. Важното е да не мълчиш много. Честно казано, ако едно момиче те харесва, в 90% от случаите й е все едно какво бръщолевиш, по-скоро очаквай да те обходи с поглед, да следи за интонацията и така. Няма за какво да се притесняваш. Дори и да те отреже, друга ще си намериш. Не е казано, че целия ти свят свършва я. Важното е да си направиш изводи без значение какво ще се случи и да излезеш от ситуацията с едно добро самочувствие
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от bReAk3R Виж мнението
    А всъщност приятеля ми току-що ми каза, че я карал да ми пише.
    Грешка. Движи си сам нещата и нека странични неща/хора да не се намесват.
    и вЕрно много драма за едното нищо. Някак прозирам :Д, че я поставяш един вид над себе си и се стремиш да я 'спечелиш', което винаги е грешен ход. Ок, кефиш й се, намираш нещо различно в нея и искаш да ви се развият отношенията, обаче тва постоянно премисляне и филмиране жестоко те спъва. Успокой се и просто направи някаква крачка. Демонстрирай интерес, покажи й малко от себе си и след тва се отдръпни леко. Ако има привличане и в същото време създадеш неангажираща и свежа атмосфера, наполовина си успял. ;P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си