.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 99

Тема: Тъпо ми е..

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от bReAk3R Виж мнението
    heartshapedbox, благодаря ти много. А може ли скайп или ЛС да ми обясниш едни други неща?
    Пиши ми на лично ако искаш.

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Нещо не разбрах, значи тези действия за по време на "срещата" ли са или попринцип, защото ако са попринцип, незнам кога точно ще се срещнем пък и не се знае дали ще я уловя да си говорим за да го направя. А и последните две изречения може ли да ги обясниш като за по-тъпи? Смисъл какво се крие под тези демонстрации на интерес и другите неща след тва
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Супер фен Аватара на paradosou
    Олеле :Д Искаш всичко да е определено и да играеш на сигурно, обаче просто няма да се получи. И точно в тва е чарът на флирта - не му липсва динамичност и никога не можеш да знаеш кво ще се случи.
    Кога ще се срещнете зависи от теб. Ти проявяваш инициатива, за нея остава да приеме или съответно не.
    Не пришпорвай нещата, ама и не отлагай прекалено и не разчитай на случайности, понеже накрая може да ти я отмъкнат или просто тя да изгуби интерес, даже да го е имала в началото.
    Не бъди лепка. Показвай й, че ти харесва като момиче, без обаче да го натрапваш и да прекаляваш с вниманието. Позволи й да види някоя твоя странност, разкажи й случка от миналото; можеш да вмъкваш и идеи, които ти се въртят и смяташ да се занимаеш с тях, но не прекалявай и не се превръщай в отворена книга.
    Малко влязох в шаблони, ама мисля че разбра основното. ))
    Последно редактирано от paradosou : 06-22-2012 на 19:31

Град
    DirtyLand
    Разкри ме.. Искам да е така, защото просто се притеснявам ако нещо се обърка, понеже до сега не ми се е случвало такова нещо и ... A и като не съм правил половината от нещата, се срамувам и да ги направя.
    Кое се зачита за натрапване в показването, че я харесвам? Кое пък се зачита за пришпорване на нещата относно излизането?

Супер фен Аватара на paradosou
    Достоен наследник на Еркюл Поаро, хъх
    Ако нещо се обърка, ще се обърка хД. И ако си достатъчно съобразителен, следващия път ще подходиш по различен начин и ти се увеличава шансът за успех. Пък и не е казано, че ако не се получи задължително трябва причината да е в теб. Понякога просто не става.
    Гледай да движиш някъде по средата, всичко крайно ще доведе до прецакване. Умишлено не разтягам много, 'щото и без тва са ти в повечко чуденките, докато действието остава на заден план.

Град
    DirtyLand
    Сега си пиша с нея и смятам да я поразпитам за любимо място. Смелостта за поканата ще видя кога ще дойде. Чудя се така като половината неща сме си ги писали в скайп и сме се разучавали там, за какво ще си говорим на живо (hah) Наистина това ме притеснява...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от bReAk3R Виж мнението
    Сега си пиша с нея и смятам да я поразпитам за любимо място. Смелостта за поканата ще видя кога ще дойде. Чудя се така като половината неща сме си ги писали в скайп и сме се разучавали там, за какво ще си говорим на живо (hah) Наистина това ме притеснява...
    Все ще има за какво да си говорите.Ти за това не се притеснявай.И не мисли много.Действай.

Град
    DirtyLand
    Ако не ми беше притеснително, до ся не само да съм я поканил на среща, ми и 2ра среща да правим, нищо, че се запознахме преди 2 дни. Точно за това все още не я каня. Ако съм пиян, дали ще се махнат притесненията, хах ?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ех...деца, деца... кога ще порастете.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    DirtyLand
    С времето.

Град
    DirtyLand
    Не, че някой го интересува, но ще напиша какво смятам да направя - ще изчакам до датата, в която ще се видим и тогава може да я поканя или направо след събитието да си се поразходим ако се развие така. :P И благодаря на всички все пак за окуражаващите коментари
    Последно редактирано от bReAk3R : 06-24-2012 на 21:46

Мега фен Аватара на Chacho
    Пиши като предприемеш действия.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    DirtyLand
    Ето, че предприех действия.. Поканих я, тя каза, че с удоволствие би дошла, но вторник пък заминава на лагер за 8 дни и утре трябва да стяга багаж и да ходи по някакви места, а чак вечерта ще излиза в квартала за малко... Поиска след лагера да се видим и взе телефон. И аз и го поисках и сега докато е там, ще и звъня да я чувам. След това ще идем някъде :P Много ще трябва да чакам (поне за мен е много), но пък ще е за нещо супер яко...

Голям фен Аватара на notlike
    Е, видя ли, не е толкова трудна работата
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Град
    DirtyLand
    Ами да, но до одеве ми беше.. Сега съм по-оборотен, така да се каже. Дано дните минат по-бързо :P

Само не й звънкай всеки ден на лагера. Веднъж е достатъчно. Пък, ако реши, може и тя да ти звънне.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Само не й звънкай всеки ден на лагера. Веднъж е достатъчно. Пък, ако реши, може и тя да ти звънне.
    Абсолютно.
    Нито си й майка да ти се отчита какво прави, нито си й най-добрата приятелка, която толкова й липсва. Звъниш й веднъж, за да разбуниш духовете, така да се каже... след това е неин ред.

Момче успокой се малко, отпусни се.. щом те е заговорила първа значи и тя те е харесала, пиши и, покани я да излезете... няма място за притеснение
    ... Can you feel me
    Can you touch me
    Do you believe in me
    Do you love me
    ...

Град
    DirtyLand
    Ами то не съм и мислил да и звъня всеки ден. Мислих да и звънна само 2 пъти докато е там.. Ще видим като отиде.

irr3plac3able, ами аз съм спокоен ама то докато писах темата и бях супер "насапунен" ( ) и ядосан от тва което се случва и... А другото вече стана, но трябваше по-рано майна... Сега ще трябва да си чакам да се върне... И ако до тогава и се загуби интереса, съм свършен..

dobre , без да се обиждаш виж са къв си изсипан , немой говориш с момиче , срам го било . По твоите думи както казваш , била мн яка , как тай става тва немога да си го обясна

все ви харесват яки курви , мен само някфи извънредно грозни момичета ми говорят лек , тва е мн лош късмет

Град
    DirtyLand
    Да, виж, не се обиждам, щот' до някъде е така. За "изсипан" обаче. А за другото - ай по-добре първо прочети за к'во стаа на въпрос, майна, и после земи напиши няква глупост ей така за мнението. Не ме е срам да говоря с нея. Не ме е срам и да я поканя да излезем. Нито в скайп, нито на живо. Може би съвсем малко, но това както казах са притеснения. Но те са нищо пред притесненията ми относно темите на разговор по време на срещата. Дето постоянно се питам как да замажа ако нещо и двамата млъкнем и няма кво да се каже. Не казвам, че ще стане, но за всеки случай ако забием, нещо да я разсмея - все пак искам да играя на сигурно, ама няма стане.
    Кви яки курви? Виждал ли си я, говорил ли си с нея? А тва следващото дори малко не ти го разбрах...

Имаше предвид, че в твоите очи е толкова яка и незаменима. А като я възприемеш като такава, се стараеш да не сбъркаш с нещо, за да не изтървеш големия си шанс - подходящото момиче. Оттам идват притесненията ти. Запитай се по този начин: защо ти трябва да замазваш положението като млъкнете? Ако наистина е интересна и умна, сигурно ще може да намери тема за разговор, не е нужно ти да я ЗАБАВЛЯВАШ. Ти си там, за да забавляваш себе си с нея. Ако и тя получава същото от теб - ще си паснете, ако ли не - здраве да е. Остави я да ти се докаже малко, та ти си й в кърпа вързан и е безусловно безгрешна пред теб.

Момче....късметът ти чука на вратата...незнам какво да то кажа, ако успееш това да го осереш сигурно ще водиш световния рекорд . Искам да кажа, че си извадил голям късмет с това момиче и не бива да го пропиляваш! Добре осмисли намеренията си и следвай инстинкта! Късмет

Град
    DirtyLand
    Ами добре. Значи нека спра да мисля толкова и да се оставя на това, което следва да се случи. Без планове и размисли при каква ситуация какво ще правя. Каквото стане, стане. Сега само ще чакам да се прибере (хах, тя още не е тръгнала) и тогава ще видим. С нагласата съм, че всичко ще се получи, натам и тръгват нещата...
    Chacho, мерси, че ми "разтълкува" някои неща. Благодаря и на останалите. Поне се надъхах и повече ще ми помогне това.
    Ами SirLeX, аз постоянно усирам всякакви такива, нищо чудно и сега.. Ще действам по последния съвет, все пак точно това е ключа към успеха... май.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си