Не мога да се влюбя и в един човек. Не проумявам. Преди бях толкова влюбчива, но накрая винаги бях аз наранената. Странно е как толкова много момчета ме обкръжават.. толкова много причини има, за да съм с дадени хора, но просто .. те явно, че не са за мен. Искам да се влюбя.. да усещам отноно пеперудите в стомаха си (така да го кажа), но вече не вярвам на никой и гледам всичко и всички по-отгоре.. смисъл СТРАШНО трудно се доверявам на някой. Дори бих казала, че в момента няма и 1 човек на който да имам доверие. Прекалено много съм изпатила и не позволявам на никой да се доближи до мен, до душата ми. Има бариера помежду ни. Винаги съм се чудила какво е истинска любов.. не съм я виждала все още. И тук идва въпроса – Защо? Вероятно не е дошло времето в което аз ще бъда щастлива.. без да бъда наранявана и изигравана. Whatever .. ако можете да ми разяснете защо аджеба съм в такъв шибан период. Вместо лятото да си го изкарвам и да съм happy аз вечер след като остана сама вкъщи.. седя и размишлявам над всичко.
~ Благорадя, че го прочетохте и ако може адекватни отговори.. без хейтърски коментари моля :]]
Лека нощ и честит петък 13 ^^