- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Гей парада
Всъщност хомосексуалните двойки са доказано по-добри родители. Провери в Гугъл. Има си и причина, де, но ще оставя твърдението ми да те глозга, поне докато не си направиш труда да се образоваш.Аз лично смятам, че това е самоизмама и както и да ме убеждават американците не могат да ме убедят, че двама мъже или две жени могат да имат пълноценно семейство и още нещо, особено ако отглеждат дете
Колко такива обаче има, вършещи противното. Интересно кой е лошият в случая ?В света има много организации, които помагат на хомосексуалисти да излекуват и превъзмогнат състоянието си и да заживеят нормален живот.
Имаш предвид граждани на модерна държава, лишени от достойнството си вследствие на някаква книжка. Лошото е, че книжката стремглаво се е запътила към пещта - и то в световен мащаб. Поздравявам теТези организации разполагат с научна литература, която е предназначена за хомосексуалисти, желаещи да се променят.
"Reparative" or sexual reorientation therapy — the pseudo-scientific foundation of the ex-gay movement — has been rejected by all the established and reputable American medical, psychological, psychiatric, and professional counseling organizationsА именно нетолерантно, нехуманно отношение, лишено от логически издържана обосновка, подобно на твоето. Убеден съм, че си неспособен да излезеш напред с някаква теза.Всяко общество предприема мерки, които защитават гражданите и особено младежта от опасни и нездравословни поведения
Доста поизборно гледаш на нещата май-май. Действително ли си въобразяваш, че изследването, за което говориш, обективно обхваща цялата хомосексуална популация ?увреждащи сериозно здравето на човека, а оттам и на цялото общество
Безброй изследвания в областта на хомосексуализма недвусмислено са доказали, че това явление е по-нездравословно от гореспоменатите
Единственото, което ми идва на ум, е ХИВ. Но истината е, че поне що се отнася до Б-я, преносители на ХИВ са основно хетеро-, а не хомосексуалните.Хомосексуалното поведение не трябва да се легитимира и да се нормализира, защото то е изключително вредно за здравето.
А бисексуалните имат по два мозъка. Крадат единия от хора като теб --> затова си толкова слабоумен.Тези хора така се раждат, това е някаква аномалия - женски мозък в мъжко тяло и мъжки мозък в женско тяло.
А тия гейове, дето си стоят вкъщи и си се клецат там, дето не се опитват да развращават децата и не мрънкат, че все някой ги репресирал, срещу тях нямам нищо против, тъй като не пречат на никого.sprichst du Englisch ?The American Academy of Pediatrics in a 2002 policy statement declared: "A growing body of scientific literature demonstrates that children who grow up with one or two gay and/or lesbian parents fare as well in emotional, cognitive, social, and sexual functioning as do children whose parents are heterosexual." That policy statement was reaffirmed in 2009.
Колкото до педофилията, педофилите не са хетеро- или хомосексуални в болшинството си. Просто си падат по...ами...деца.
За неестественото - естествено е. За неморалното - морално е.
За парада - гнусен е начинът, по който изглеждат, но са прави.
ЗА.