Аз съм от селу бе,няма локал тийм...за тва Чорбата.
Аз винаги ще съм ти симпатична, такава съм си по default![]()
maDamn
Мое ли си от Пловдив и да си чурба![]()
Creative Technologie
Може. Ей, такива от къде се навъдихте.. Вместо да се радвате, че БГ футбола има повече фенове (независимо женски или мъжки) почвате да се заяждате и да говорите кой какъв бил.. Айде моля ви се.. Да, гледаме футбол, да, от ЦСКА сме, ок, чорбари сме. Happy now? Особено оня психопат няма да ме спре мен лично да гледам футбол с коментарите му колко голяма "разбирачка" съм била. Да, разбирам, нещо против? Гледам футбол, ако имаш нещо против има ЛС, не ми се заяждай тука..
бахти как подпали![]()
Creative Technologie
Чорбата сме такива...
давай гориво само![]()
maDamn
Щом разбираш, нищо против хахаха :Д:Д
ЛС - нема
На мен не ми пука да кажа пред всички какво мисля.
Support your local team!!!
Сега пък какво се заяждам?! Какво против мога да имам хахахха ? Нищо лошо няма, просто ми е малко смешно (аз си знам защо) и толкова.
Не съм ви казвал да не гледате или нещо такова... :д
СЕДИИИМ НА СЯНКАТА ПОД БОООООРААА
И СКАЧАМ КАТО ДЖЕКИИИ ЧАААААААН
ДА ПИЕМ, ПИЕМ ЗА ОТБОРАААА
ЛОКОООО, ЛОКООО КАСПИЧАААН !
втората я забравих
леле божке, ше осmaна npocm до кpaй
Просто не го разбирам това...да си от Пловдив и да си чорбарка. : )
На колко мача си ходила на цска?
Затова ми стана смешно, защото в темата всички се изявихте като големите фенове, а аз си мисля, че малко в повече ви идва attention whore-инга ... така си мисля, може да не съм прав, но имам правото да си мисля така, нали?
Верно ли си от Кърджали, като ти видях снимките ми се струваше, че съм те виждал някъде, а на една друга снимка на която се виждат едни жълти блокове, бях почти сигурен че това са блоковете в кв.Възрожденци.
П.П - В Кърджали има турци вярно е, но доста от тях ако не ги попиташ дали са такива, няма да разбереш че са турци, и е много вярно, че в Кърджали се говори по-правилно български от който и да е друг град, поне първо си направете труда да проучите малко нещата, преди да коментирате.
Последно редактирано от TheNormalGuy : 06-24-2012 на 10:08