.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 164 от общо 164

Тема: li0n

Hybrid View

Супер фен Аватара на Perchem
    tl;dr жанра зависел от популярността
    [b]

Повече от фен Аватара на Suiadan
    Град
    ... in a galaxy, far, far away...
    Как може некой да слуша рап и поп едновременно? Ако въпросните девойки не слушат гореспоменатата музика, защо се обличат/гримират/фризират като чалга уона-би-принцеси? Сигурно имат мъже-приятелки с къси гащи с навити крачоли...

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Еми като има харесва ще слушат. Няма кой да им каже. А и що да не се гримират? Плюс това, че те не са много гримирани, спирала, очна линия и едната май имаше гланц. И от кога да се гримираш, значи, че си кифла, чалгаджийка и тн?

Град
    А когато "са на маса" кво слушат? Сега ми кажи как на маса не може да се слуша нищо друго освен попфолкня и спираме да спорим. Прочети точно кво съм писал, после ме контрирай; гримират се КАТО чалга-принцеси.

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Не мога да знам какво са пускали там. Сигурно чалга. Обаче не могат да се натресат и да кажат "Махнете тая музика, или ще ви съдим".. Ти като сядаш по механи примерно (щото въпросната снимка е в механа), метъл ли слушаш? И моля, едно е какво слушат попринцип, и какво слушат по заведенията, където нямат избор да избират, освен ако не са в караоке примерно.. Няма нищо общо.

Град
    Аз, примерно, в механи не сядам. Точно, щото тоя битовизъм ми идва малко... натурален, нямам нищо против фолклора, имам против превръщането му в машина за пари и тоталното изпростяване на хората, превърнали го в култ. Не ми дреме кой кво слуша, ама ти ги показваш като некви прекрасни девойки, пък те са си кухи лейки, еднаквите прически, еднаквите дрехи... клонираните атакуват. Да не говорим, че хем слушат рап, хем чалга, хем и поп. Бахти микса...

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    И май за 100тен път казвам, че не слушат чалга.. Казваш ми да чета на горе, а ти самия не си си направил труда да прочетеш това, което аз съм написала.

Град
    Не слушат, но ходят по механи. В цело Кърджали немате заведение да не пускат чалга? Ако някъде не ми е приятна музиката - просто не влизам, толкова е просто. Да са живи и здрави, цел живот по механи да стоят!!!

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Ок, в 10 вечерта ще ходят да ядат и да танцуват хора по кафенетата.
    И сериозно ли още следиш темата и се чудиш как да се заядеш?

Град
    Сериозно ми е все тая за теб и за другарките ти. Жалко, че не се спазват законите, да не помиришете заведение преди да навършите 18... Не си прави труда да ми отговаряш, смисъл нема...

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Чалгата и попа са едно и също - бизнес, машина за пари. "Поп" идва от popular, такава музика се търси - такава се предлага, просто е. Музика по the voice за мен също е чалга... ако се напрегнеш малко ще се сетиш защо.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    тия комерсиалните румънски песньовки, са за тия, дето не са достатъчно добри, да оценят хубавата музика
    n00bs

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    а къде са снимките на тия момичета ве ?
    Creative Technologie

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Виж на по-предните страници.. ^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми