Как може некой да слуша рап и поп едновременно? Ако въпросните девойки не слушат гореспоменатата музика, защо се обличат/гримират/фризират като чалга уона-би-принцеси? Сигурно имат мъже-приятелки с къси гащи с навити крачоли...
Еми като има харесва ще слушат. Няма кой да им каже. А и що да не се гримират? Плюс това, че те не са много гримирани, спирала, очна линия и едната май имаше гланц. И от кога да се гримираш, значи, че си кифла, чалгаджийка и тн?
А когато "са на маса" кво слушат? Сега ми кажи как на маса не може да се слуша нищо друго освен попфолкня и спираме да спорим. Прочети точно кво съм писал, после ме контрирай; гримират се КАТО чалга-принцеси.
Не мога да знам какво са пускали там. Сигурно чалга. Обаче не могат да се натресат и да кажат "Махнете тая музика, или ще ви съдим".. Ти като сядаш по механи примерно (щото въпросната снимка е в механа), метъл ли слушаш? И моля, едно е какво слушат попринцип, и какво слушат по заведенията, където нямат избор да избират, освен ако не са в караоке примерно.. Няма нищо общо.
Аз, примерно, в механи не сядам. Точно, щото тоя битовизъм ми идва малко... натурален, нямам нищо против фолклора, имам против превръщането му в машина за пари и тоталното изпростяване на хората, превърнали го в култ. Не ми дреме кой кво слуша, ама ти ги показваш като некви прекрасни девойки, пък те са си кухи лейки, еднаквите прически, еднаквите дрехи... клонираните атакуват. Да не говорим, че хем слушат рап, хем чалга, хем и поп. Бахти микса...
И май за 100тен път казвам, че не слушат чалга.. Казваш ми да чета на горе, а ти самия не си си направил труда да прочетеш това, което аз съм написала.
Не слушат, но ходят по механи. В цело Кърджали немате заведение да не пускат чалга? Ако някъде не ми е приятна музиката - просто не влизам, толкова е просто. Да са живи и здрави, цел живот по механи да стоят!!!
Сериозно ми е все тая за теб и за другарките ти. Жалко, че не се спазват законите, да не помиришете заведение преди да навършите 18... Не си прави труда да ми отговаряш, смисъл нема...
Чалгата и попа са едно и също - бизнес, машина за пари. "Поп" идва от popular, такава музика се търси - такава се предлага, просто е. Музика по the voice за мен също е чалга... ако се напрегнеш малко ще се сетиш защо.