- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си поискам секс
здравейте, ще излезна с една мацка на втора среща и искам да правим секс.. но въпроса ми е как да я предразположа , целувки на определи места, докосвания или без думи да са опитам да я съблека или просто да я попитам дали ще иска да правим.. малко е кофти че няма къде и ще се наложи в колата ако се навие.. дайте съвети как да действам за да поиска и тя , да не се дърпа, мисля че има интерес и тя..
Хахаха, пич, нали знаеш, че никоя сериозна мацка няма да си отвори краката на втора среща? Виж, ако е някоя разгонена и ЗНАЕШ за това, опитай. Обаче имай едно наум, че е най-вероятно да ти бие шута.. едно е да забиеш някое парче в дискотека, съвсем друго е да каниш на среща. Въпрос на избор.. успех ти пожелавам все пак![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Чакай, чакай. Да не би да излизаш с нея, само защото ти се прави секс?
Иначе пробвай се. Ама ако момичето е от сериозните и свестните , няма да ти се върже и ще ти бие шута.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Натисни я бе! Полека, полека и... няууууу!![]()
"ИСКАМ СЕКС!"
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
ами горе долу затова излизам, нямам чуства към нея и ми е все едно.. надявам се да ме огрее и това е .. и да ми откаже не е фатално. ама вии не ми казахте нищо хаха
ти уроци ли искаш?
предразположи я. накарай я да се чувства желана...пф.
maDamn
СТРИПТИЙЗ!!! свали дрешките бавничко и ако не побегне с писъци или не прихне от смях ще ти се отвори парашута!![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Точно.
Имате някакви много изкревени представи.
Защо не? Ако и двамата са привлечени сексуално от другия, ако и двамата се харесват, какво лошо има? Аз бих го направила. И не, не съм курва. Да не сте от онези момиченца, които карат гаджето им да ги чака с месеци, за да се убедят че той няма да ги зареже и че "истински ги обича", докато си разтворят краката?
Нема те огрее.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
не е ли малко директно от втората среща и ....
ок се тая, да целувките вършат работа, почерпи я, ухажвай я в буквалния смисъл.
Няма нищо лошо в секса нито на втора, нито на първа среща : ))
чао за сега ^^
Хващаш я и и казваш право в очите: "Ще те чукам тази нощ". Работи безотказно.