- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- мое дневниче
а пък
може ли да ми дадеш някой от твоите сладкиши ,дето си си купил
много ми се яде сладко
ама вали и не ми се ходи до магазина
;(
прати ми
моля
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
няма те са само за курацио
6б3З10
от къде си че вали?
Always wanna play but never wanna loose
от гъзО на географията иванее та ибее кой та фанее
6б3З10
ГЪЗМОМЧЕ
Always wanna play but never wanna loose
влюбена съм в една песен
http://www.youtube.com/watch?v=b-RQIN3wo5U
може ли да е толкова хубава?
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
доядоха ми се жилибонки
ахъ
ще се ходи до магазинО
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
6б3З10
one direction - GAAAAAAAAAAAY
maDamn
гренжър тва сперма ли е дето се опитва да оближе тая на авати
6б3З10
значи и ти обичаш да облизваш![]()
6б3З10
Мило момиче. Аз съм в 9 клас, мога да ти кажа че те разбирам. Нон- стоп контролни, 40 градуса на слънце. Не ни разрешават къси гащи и потници в даскало, нито джапанки. Като военно училище е. Всичките ни момчета са недорасли и се лигавят. Да, аз също се ядосвам и на мен ми е адски натоварено... Случайно да съм написала някакъв цинизъм или толкова некултурно да съм "изсипала" проблемите си? ... Според мен голяма част от нервите ти ги засилваш самостоятелно допълнително. Стани половин час по- рано сутринта и просто се търкаляй в леглото и пий много вода. Не можеш да си представиш колко по- спокоен ще е денят ти.
решиха да изсипят всички изходящи и да ме оформят в последната седмица.чудничко
bootyboy имаш супер яките ръце
и много жилибонки
:ООООООООООО
ббтвввв ти си с дълга коса?!?!?!
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
^таа па?! Объркала си рейса
Пути,що те интересува?!
Последно редактирано от granger : 06-24-2012 на 13:42
maDamn
В някъф друг живот сте вие, съвсем различен от реалния )) като в някаква кристална топчица ви виждам, от онези дето като ги разтръскаш и падат снежинки вътре или такива като прашинки. Собствена планетка, собствена атмосфера, въобще нещо коренно различно.
не, тоя дето разтърсва света на осмокласничките из основи *мухахах*
не бе, замислих се колко обективно незначителни са им проблемите, а всъщност изживяващи ги като най-грандиозните си и емоционални сривове и възходи. И бленувам за времето, когато целият свят ми се въртеше около това как да скрия двойката за по-дълго време от наш'те.
Хахаха,двойкар!
Лесно ни е на нас...така си е.
Ари чао Ви,хора народни.
Отивам да пиша HTML-и...заболя ме главата вече от тях.
maDamn
stiga с тея html-и, матрици, джави, SQL-и ** майни, ела да поиграеме на кър и на стражари и апаши, ела да те целуна по устата, защото си м исе паднала като подарък, ела да си прекараме залеза заедно .. докато не ни викнат да си ходим )
ех...напомни ми за дьетството,за щастие и аз имах такова,преди да дойде ерата на децата -ботчета,ама сори ,баце- домашна имам.
ТрЕба,щото нали знаеш- групов проект,най-накрая винаги 1 върши работата,нали съм си Марко Тотев, аз съм тоя някой. Ма поне пък ще имам 6,не че е от голямо значение, с нея , без нея. Пак ги чаткам.Уатевър.
maDamn
васко,то не че са проблеми просто ме дразнят
а когато нещо ме дразни ме дразни наистина :Д
ехе изядох 1 кутия бисквитки
шоколадови
<3 .
granger има супер якия аватар
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
ех, че сте ми приказни ))
грейнджи върши си работата кака, нали си ми големичка вече, и аз продължавам с мойта ))