.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Как да отслабна в КОРЕМА и Краката???

Здравейте, аз съм момиче на 14 год. и много искам да отслабна най-вече в корема, просто вече не издържам да се гледам с такова коремче. Започва ми от горната преса и до долната и ако може да ми помогнете с това как да го намаля корема - Някакви предложения като например - диети, кои храни да огранича, упражнения и какви спортове да практикувам и м/у другото много спортове не мога да практикувам поради причината, че съм във малко градче където просто дори и една фитнес зала няма... Също и не само за корема ами и как да отслабна в краката не ми са кой знае какви дебелички, но все пак имам нужда и там да поотслабна. Даже се съобразявам какви дрехи да нося, защото коремчето ми е такова голямо че като облека някаква тясна блуза и ми се личи, е не чак толкова голямо де . Много ще съм ви благодарна ако ме посъветвате какво да правя, за да отслабна!!! :* :* :*

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    За краката - тичане, скачане на въже

За корема - някой друг да каже. И моля ви не "кардио и диета", защото лятото като бях 2 месеца на диета и 5-6 пъти в седмицата кардио по 50 минути, ефект в краката беше огромен, в корема - нулев!
    Love is everything!

Guest
    На 14 с корем, а на 20 със задник до земята.Продължавай да ядеш по 8 пъти на ден, да ходиш на два крака, да ползваш транспорт, а не да бягаш пред някое бясно куче и няма да си харесаш бъдещето.

Искам да ви кажа че не ми е много голям корема обиколката ми е 83 и дайте някакви предложения как да го намаля

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от daniela933
    Искам да ви кажа че не ми е много голям корема обиколката ми е 83 и дайте някакви предложения как да го намаля
    Секс

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Ммм.. на мен ми казаха тичане/каране на колело + коремни преси, ама не само коремни без нищо друго, 'щото стягаш само по - горните мускули ама не и отдолу самото коремче, ама и аз как се изразихх.. надявам се, че ме разбра
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka

За корема - някой друг да каже. И моля ви не "кардио и диета", защото лятото като бях 2 месеца на диета и 5-6 пъти в седмицата кардио по 50 минути, ефект в краката беше огромен, в корема - нулев!

То освен тичане скачане и диета какъв дръг начин няма вълшебно хапче
    един L carnitine кардино и без пържено, тестено, сладко и яка тренировка

Град
    in my house
    Цитирай Първоначално написано от simsons
    Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka

То освен тичане скачане и диета какъв дръг начин няма вълшебно хапче
    един L carnitine кардино и без пържено, тестено, сладко и яка тренировка
    и аз пия L carnitine като ходя на фитнес.
    I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that."
    — Eminem

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    За краката - тичане, скачане на въже..
    корема-нещо коремни преси ала бала..
    awerw

На тази възраст не е хубаво да подлагаш на диети. Ето някои храни, които трябва да избягваш:

Храни, които могат да развалят диетата ти.

Упражнения за крака:

10 ефикасни упражнения за крака

А това ще ти помогне за стомаха:

Съвети за плосък стомах
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на Jaune
    Не можеш да отслабнеш само на 1 място. Кардио и диета!
    Загадке, стегнала си краката, защото такава ти е структурата, друго момиче може да направи плочки и краката да не са й супер слаби пак.

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    Секс
    axaxaxaxaxa cool story,bro
    За да не е спам: коремни преси и скачане на въже
    Женско съм ;]

anonymous708973
    Guest
    83 обиколка на корема?! Чакай бе, че на мен гръдната ми не е толкова сигурно

Или аз съм скарана със сантиметрите?

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her

Е,не може бее,аз съм чашка А и гръдната ми е 89
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her

Не забравяй,че телата на всички са различни!
    Аз,например,съм с по-широка талия и е нормално и около стомаха да съм по-широка.Същото е и при авторката.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..
    Цитирай Първоначално написано от torVNP
    На 14 с корем, а на 20 със задник до земята.Продължавай да ядеш по 8 пъти на ден, да ходиш на два крака, да ползваш транспорт, а не да бягаш пред някое бясно куче и няма да си харесаш бъдещето.

То в пубертета момичетата напълняват.. не се тревожи, след някоя и друга година ще се издължиш и "масата" ще се разпредели равномерно..(може би)

Аз имам същия проблем. На 13 съм но имам леко коремче, и искам да отслабна там и около краката. Нашите обаче не искат да не спазвам никакви диети или хранителни режими. Щяла съм да стана анорексичка и какво ли още не ми казаха. Аз не съм тръгнала да правя някакви строги диети, просто да не се тъпча и да имам някакъв режим на хранене. Всичко ставало само с упражнения според тях. Ако може да ми дадете някакви съвети също така за отслабване на тези места... Или хранителен режим, или храни които не е препоръчително да ям. Ще съм ви благодарна.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    83 обиколка на корема, но иначе не си много дебеличка? Момиче, обиколката на ханша (най-изпъкналата му част) ми е само с няколко сантиметра повече от твоята... Сигурна ли си въобще какво говориш?
    Просто спрете да се тъпчете с фаст фууд, чипсове, зрънчовци, тестени и сладки работи. Тичайте, скачайте на въже и ще се получи!
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Подсладена вода
    Често някои фирми добавят витамини към бутилираната вода и ги вписват в етикета. Но други фирми добавят също и захар, превръщайки водата без калории във вода с около 125 калории. Обикновено витамните не допринасят много, но калориите – определено!
    Какво е товаа ??? O.ooo кои са тези психопати и защо слагат захар във водата някои ако знае такива фирми да каже !!!!
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ъ, това е т.нар. Vitamin water- продава се в USA. http://cf2.thefancy.com/commerce/ori...caafb055d.jpeg ето това представлява, тук не съм срещала, но едва ли ще я сбъркаш с обикновена минерална.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    aaaaaa чакай,че се стреснах ..не бях чувала за подобна вода .. :д
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Ъ, това е т.нар. Vitamin water- продава се в USA. http://cf2.thefancy.com/commerce/ori...caafb055d.jpeg ето това представлява, тук не съм срещала, но едва ли ще я сбъркаш с обикновена минерална.
    Не се продава само в Щатите. Има и в Северна Европа. Като цяло не е ужасно сладка, но да има подсладители и захар.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    За краката аз отслабнах с диета. За корема мисля,че ще ти трябват и малко упражнения там е по-сложно.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

за корема е малко трудно,защото той е една от най-трудните чести за оформяне но все пак ето и някои упражнения- мускулни преси ако са ти трудни за изпълнение ето по-лесен вариант: лягаш на земята ръцете са на врата краката са свити и усукваш лява ръка към дясно коляно и обратно първия ден ще имаш мускулна треска но с времето се свиква за краката най-добро решение е бягането и ходенето.надявам се да съм помогнала

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Пустия корем.. :\ Много усилия трябват за него!Докараш го плосък,и ти е така докато си на диета,после като почнеш нормално хранене,пак е напред
    Но се свиква!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си