- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Странна вагина !?!?!?
Имам проблем не знам дали е малък или голям, може и изобщо да не е проблем, но просто искам да питам! От много години вътрешните ми срамни устни са изскочили навън, а като гледам как трябва да е, те трябва да са във външните някак си , а моите са извън ?!?!? Не знам дали схванахте, ако не сте питайте и ще се пробвам да обясня малко по-добре ! Но моля ви нуждая се да чуя какво е това и защо е така надявам се да имате отговор !! Моля вииии !!
Когато пича те види гола последното нещо което ще мисли дали срамните ти устни са изкочили или не
Aз питам защо е так !!
снимай да видим, понеже е трудно да си го представим![]()
И кое им е странното?!
Всеки човек е различен,за срамните устни се отнася същото ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Всичко ти е наред със срамните устни. Има различни специфики, които вероятно са от генетично естество. На някои момичета външните срамни устни изцяло покриват вътрешните, на други външните само частично покриват вътрешните и така нататък. Разтърси се из интернет за снимки и ще видиш.
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Няма нищо странно във вагината ти. Напълно нормално си е.