.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Любов :(

Повече от фен Аватара на Teenhelp1

Любов :(

Здравейте ! Отново...
    Ще опитам да ви го разкажа най-точно и ясно.
    В началото видях,че тя е различна не е като другите и си е така.За това избрах нея.Проблема е ,че 11 месеца от връзката ни се държах като пълен задн*к идиот и т.н (моля не ме опреквайте достатъчно неприятно ми е ) , защото честно казано е заради другите хора около мен те ме направиха такъв и не бях много доверчив и се правех,че не ми пукаше.Каквото и да правех или да я наранявах, а то си беше доста признавам си тя ми прощаваше(За това съм сигурен,че беше истинско дори в погледа и го виждах.Тя сама се бореше за връзката) .Искаше да ме зареже, но аз я молех да остане защото с нея беше различно.Тя на края успя да ме вразуми и се промених за нея да доста късно чак на 11 месец станах човека който винаги съм бил мил и добър.Държах се страхотно с нея, тя ми беше всичко.Постепенно тя започна да се отдръпва малко по малко тя започваше да се държи все по-зле с мен.Аз го забелязах разбира се и се опитах да променя това да го оправя.Държах се супер мило с нея исках само тя да е щастлива и всичко да е наред,но явно тя не искаше може би просто искаше да си отмъсти,но не мисля,че го искаше.Щеше да го направи наведнъж,а не с месеци.Аз се борих да не стане така зарязваше ме аз си я връщах няколко пъти.С месеците държанието към мен стана все по-лошо.Говорих за това с нея много пъти тя каза,че заради мен ще опита да е както преди.Един път я зарязах заради това, но тя дойде при мен хвана ме и ми каза,че ще направи всичко за да ми е добре на мен.
    За жалост това не продължи много дълго държа се добре няколко дни и после пак същото.Аз я търпях с месеци надявайки се всичко да си е наред отново.Както и да е...
    Днес тя пак се държеше така търпелив и добър съм, но вече не издържах просто не можах ядосах се отвърнах й със същото държание и доста се скарахме.Докато се карахме тя ми каза,че няма да намеря по-добра от нея аз се ядосах ужасно много й отвърнах,че ще намеря.
    Писахме си в скайп след като се прибрахме тя каза,че й е писнало,но все още ме обича и съм й слабост. Затова не иска да ме вижда и да ''не съм правил сцени''.
    Блокира ме навсякъде и ми изтри номера (или поне така каза).
    Тя ми е първата сериозна връзка почти 2 години.Обичам я не искам да си отива.Не знам какво да правя...Депресирам съм, самочувствието ми падна.Нямам желание за нищо.
    Съжалявам стана малко дълго,но е с подробности.
    Последно редактирано от Teenhelp1 : 06-22-2012 на 16:52

Аз не разбирам. Хем я обичаш и не искаш да си отива, хем се държиш като "пълен задник идиот и т.н.".. Думите са слаби пред действията, ПОКАЖИ Й, че искаш да си с нея, след като преглътнеш своето его и й се извиниш. Но това показване не значи един път да я заведеш на сладкарница и да й говориш мили думи, ами да се държиш винаги добре с нея, да се грижиш за нея и да й покажеш, че е обичана и че може да е сигурна в твоята прегръдка.

Цитирай Първоначално написано от Provve Виж мнението
    Аз не разбирам. Хем я обичаш и не искаш да си отива, хем се държиш като "пълен задник идиот и т.н.".. Думите са слаби пред действията, ПОКАЖИ Й, че искаш да си с нея, след като преглътнеш своето его и й се извиниш. Но това показване не значи един път да я заведеш на сладкарница и да й говориш мили думи, ами да се държиш винаги добре с нея, да се грижиш за нея и да й покажеш, че е обичана и че може да е сигурна в твоята прегръдка.
    Написал съм,че след като се осъзнах се държах както заслужава държах се добре грижех се всичко да е наред,но пък може и да си прав да не съм и го показал достатъчно.Наистина направих каквото можах за да й докажа.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Каква сериозна връзка? Късането по 100 пъти, държанието като идиот и всякаш тя не съществува връзка ли наричаш? Айде, моля ти се. Не те обича, просто се е привързала към теб. Аз бих сложила край на отношенията (макар не и приятелските) ми с нея.

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Цитирай Първоначално написано от Provve Виж мнението
    +1
    На момичето му е писнало от теб...не можеш да изкупиш вината си за 11 месеца скапано държание с 2,3 мили думи - ДЕЙСТВИЯ ТРЯБВАТ.И постоянство.Покажи й,че съжаляваш,че е важна за теб и запомни : НИКОГА повече недей да я разиграваш или да се държиш лошо без причина...защото ако ти даде втори шанс,значи наистина те обича.

Цитирай Първоначално написано от LadyTerrible Виж мнението
    +1
    На момичето му е писнало от теб...не можеш да изкупиш вината си за 11 месеца скапано държание с 2,3 мили думи - ДЕЙСТВИЯ ТРЯБВАТ.И постоянство.Покажи й,че съжаляваш,че е важна за теб и запомни : НИКОГА повече недей да я разиграваш или да се държиш лошо без причина...защото ако ти даде втори шанс,значи наистина те обича.
    Ще трябва да опитам дори и да е късно скоро има имен ден и каза,че ще дойде.Тя даже ми даде много повече шансове. ;(

Сигурно и харесва да и е трудно.Като се дърпаш идва при теб,но като се опитваш да направиш нещо тя се отдалечава(губи интерес)Може би не те обича :X

От опит: Остави я тя да те покани. Вижте се, не й звъни, тя пак ще си поиска и този път повечко.

Започнат ли паузите, късането през седмица/ месец, караниците.. Е,тогава, връзката се е изчерпала.

Повече от фен Аватара на kalito126
    Град
    София
    Виж,нямам идея точно какво трябва да се направи.Може би ви трябва време(в което ти да не я търсиш много).Ако те обича толкова много може и да го осъзнае и да се върне...
    Така това беше хубавия сценарии.
    Сега по-вероятния: това е краят и ти нищо не можеш да направиш(освен да влошиш положението)
    Но и в двата случая,не прави нищо(в смисъл не я търси постоянно,за да й се обясняваш и т.н.).Тя знае,че я обичаш и няма какво повече да направиш.
    А с DisappointedDreamer не съм съгласна.Тя явно го е обичала щом го е търпяла толкова дълго.Защото иначе няма обяснение за действията й.
    П.П: Това е моето мнение.Аз така бих постъпила.Не се депресирай,авторе! И късмет!Не се сещам нищо по-умно да ти кажа.
    Просто се усмихни...останалото няма значение!

Благодаря за отзивите.

Цитирай Първоначално написано от kalito126 Виж мнението
    Виж,нямам идея точно какво трябва да се направи.Може би ви трябва време(в което ти да не я търсиш много).Ако те обича толкова много може и да го осъзнае и да се върне...
    Така това беше хубавия сценарии.
    Сега по-вероятния: това е краят и ти нищо не можеш да направиш(освен да влошиш положението)
    Но и в двата случая,не прави нищо(в смисъл не я търси постоянно,за да й се обясняваш и т.н.).Тя знае,че я обичаш и няма какво повече да направиш.
    А с DisappointedDreamer не съм съгласна.Тя явно го е обичала щом го е търпяла толкова дълго.Защото иначе няма обяснение за действията й.
    П.П: Това е моето мнение.Аз така бих постъпила.Не се депресирай,авторе! И късмет!Не се сещам нищо по-умно да ти кажа.
    Тя видя,че я търся и че има моето внимание и започна да си играе с мен и ме обижда.Поне така ми изглежда от една страна искам да се откажа и да видя какво ще направи,а от друга мисля,че като се откажа (спра да я търся и т.н)все едно се отказвам от самата нея.Вече ми писна така или иначе аз да давам всичко,а тя така да прави с мен. :X
    http://www.youtube.com/watch?v=D2cKt...eature=related
    Последно редактирано от Teenhelp1 : 06-23-2012 на 16:15

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    Не съм чела другите мнения и не знам дали има като моето, но аз лично мисля, че трябва да си дадете почивка.. Просто се отърсете от напрежението ако трябва 1/2 дни бъдете 'изолирани' от света, после пък живейте на воля, но това не значи и двамата да тръгнете по други и да направите куп глупости, с които бихте наранили другия.. Просто наистина дайте си почивка..

Супер фен
    Не знам, в гадна ситуация си попаднал.Извини и се, че си се държал гадно и грубо, обясни и, че си я търпял много време, както и тя теб преди това, подари и цвете, изненадай я, целуни я, прегърни я ... направи и някаква изненада просто.Може би ще успееш да и докажеш, че я обичаш...успех.

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от kalito126 Виж мнението
    Има - автора е слабохарактерен пикльо.

Бтв, пише се Обижда, авторе.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Има - автора е слабохарактерен пикльо.

Бтв, пише се Обижда, авторе.
    И какво ако е така какво трябва да променя ?

Супер фен Аватара на fenasf
    Привързал си се, станал си путка!
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    И двамата не сте цвете. И двамата не сте много наясно какво искате. И двамата сякаш имате чалга модел на връзка. Не го казвам с лошо. Мога само един съвет да дам: Порастни, премисли си поведението и критериите за момиче, и тогава се опитвай да създадеш връзка.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Teenhelp1 Виж мнението
    И какво ако е така какво трябва да променя ?
    Да пораснеш.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ти си виновен за всичко това или по - точно голяма част е заради теб. Не може за тия 11 месеци, в които си се държал отвратително с нея - да я накараш да ти прости с две - три мили думи. Нужни са ти действия и търпение, за да спечелиш нейното доверие отново и да й докажеш, че имаш чувства към нея и си напълно убеден в това.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz Виж мнението
    Ти си виновен за всичко това или по - точно голяма част е заради теб. Не може за тия 11 месеци, в които си се държал отвратително с нея - да я накараш да ти прости с две - три мили думи. Нужни са ти действия и търпение, за да спечелиш нейното доверие отново и да й докажеш, че имаш чувства към нея и си напълно убеден в това.
    Така е в момента ми няма много доверие и не е сигурна в мен пък и мисли,че не я обичам явно ще трябва отново да й доказвам както казваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си