.
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Любов :(

Threaded View

Повече от фен Аватара на Teenhelp1

Любов :(

Здравейте ! Отново...
    Ще опитам да ви го разкажа най-точно и ясно.
    В началото видях,че тя е различна не е като другите и си е така.За това избрах нея.Проблема е ,че 11 месеца от връзката ни се държах като пълен задн*к идиот и т.н (моля не ме опреквайте достатъчно неприятно ми е ) , защото честно казано е заради другите хора около мен те ме направиха такъв и не бях много доверчив и се правех,че не ми пукаше.Каквото и да правех или да я наранявах, а то си беше доста признавам си тя ми прощаваше(За това съм сигурен,че беше истинско дори в погледа и го виждах.Тя сама се бореше за връзката) .Искаше да ме зареже, но аз я молех да остане защото с нея беше различно.Тя на края успя да ме вразуми и се промених за нея да доста късно чак на 11 месец станах човека който винаги съм бил мил и добър.Държах се страхотно с нея, тя ми беше всичко.Постепенно тя започна да се отдръпва малко по малко тя започваше да се държи все по-зле с мен.Аз го забелязах разбира се и се опитах да променя това да го оправя.Държах се супер мило с нея исках само тя да е щастлива и всичко да е наред,но явно тя не искаше може би просто искаше да си отмъсти,но не мисля,че го искаше.Щеше да го направи наведнъж,а не с месеци.Аз се борих да не стане така зарязваше ме аз си я връщах няколко пъти.С месеците държанието към мен стана все по-лошо.Говорих за това с нея много пъти тя каза,че заради мен ще опита да е както преди.Един път я зарязах заради това, но тя дойде при мен хвана ме и ми каза,че ще направи всичко за да ми е добре на мен.
    За жалост това не продължи много дълго държа се добре няколко дни и после пак същото.Аз я търпях с месеци надявайки се всичко да си е наред отново.Както и да е...
    Днес тя пак се държеше така търпелив и добър съм, но вече не издържах просто не можах ядосах се отвърнах й със същото държание и доста се скарахме.Докато се карахме тя ми каза,че няма да намеря по-добра от нея аз се ядосах ужасно много й отвърнах,че ще намеря.
    Писахме си в скайп след като се прибрахме тя каза,че й е писнало,но все още ме обича и съм й слабост. Затова не иска да ме вижда и да ''не съм правил сцени''.
    Блокира ме навсякъде и ми изтри номера (или поне така каза).
    Тя ми е първата сериозна връзка почти 2 години.Обичам я не искам да си отива.Не знам какво да правя...Депресирам съм, самочувствието ми падна.Нямам желание за нищо.
    Съжалявам стана малко дълго,но е с подробности.
    Последно редактирано от Teenhelp1 : 06-22-2012 на 16:52

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си