.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Дигни глава.Минавам през същото,но не искам да го губя напълно..За това се примирих,дори като приятел да е до мен.Трудно е ,много е трудно,но няма как.Повече от 2 седмици сме разделени,но той не иска да ми даде шанс.Смята ,че след като се съберем няма да продължи дълго.А,бяхме година и половина заедно,никога не сме се карали...Просто понякога нещата се случват така.Ако ви е било писано ще се съберете отново,ако се обичате и ако държите един на друг..Надеждата последна умира.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Помагайте хора, той си намери друга и умря и последната ми надежда. Какво да правя, как да го забравя и да продължа напред... Та тя дори е от друг град и е на 13 (той на 15). Това ми е първата връзка и първата раздяла, не знам как да продължа напред, как да го забравя. МОЛЯ ВИ ЗА СЪВЕТИ- много ми е трудно и ми е гадно.

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Мила не се тормози! Горе главата и давай напред. Времето ще оправи всичко. Той губи.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

И аз наскоро се разделих с гаджето ми, с което бяхме доста дълго време заедно и с него преживях възможно най-хубавите си моменти .. и общо взето се разделихме не по собствено желание, а заради доста гадни външни фактори, от които не можехме да избягаме.. опитахме се, но ставаше все по-зле и по-зле.. първите няколко дни и аз си мислех, че няма да го преодолея никога, че ще изпадна в депресия и ще съм тотално съсипана без него.. обаче си промених светогледа и осъзнах, че тва е пълна глупост и гаджетата идват и си отиват, ще дойде друг, по-добър след него още по-добър и тка живота си тече и трябва да гледаме само напред, защото миналото си е минало, то няма да се върне.
    ~ Daydream, I fell asleep amid the flowers, for a couple of hours, on a beautiful day.. ♥

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Продължи напред
    И като те е зарязал, голяма работа
    Ще кажеш, че е последното момче на земята
    Ще си намериш друг
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Да, но аз не знам как да продължа напред. Постоянно мисля за него...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Много е лесно. Почни да правиш това, което си правила и преди него. Излизай с приятели, занимавай се с хоби, забавлявай се. Задължително не оставай рядко сама. Скоро ще се появи следващият.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ами честито!!! Това е възможност за теб да си намериш по-добър, след известно време... Тоя щом се е отнесъл толкова грубо или си няква истеричка, която го задушава, или той е боклук и не си струва!

Повече от фен Аватара на mechone
    Колко още такива разочарования ще срещнеш, споко, не е дошъл краят на света. Ще го преживееш и ще срещнеш някой много по-добър от него.

Супер фен Аватара на Me4encety
    И аз скъсах с гаджето преди няколко дена и бяхме ходили 4 месеца.Е и ?! Кво от тва ?! Живота продължава мацка,вземи се стегни.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Не знам как да ти помогна... Това е чувство, което трябва да преодолееш ... Не се чувствай виновна! Приеми го така:Съдбата ме раздели с това момче, за да намеря подходящия.
    Друго не знам какво да ти кажа.. Освен, съжалявам . :S *hug*

Супер фен Аватара на Me4encety
    Голяма драма,голямо чудо.Авторке на колко си,викаш ? Момиче просто се стегни.Не мисли за него,излизаи с приятели,слушай хубава музика (например Three days grace,Bullet for my valentine,30 seconds to mars) и ще го забравиш.Първия ден когато скъсах с бившата и аз бях точно като теб и след това хоп появи се едно меченце в живота ми ^^ Не се впрягай,а продължавай и в един момент ще си кажеш - да,беше трудно,но аз успях и го забравих,защото той не ми е нужен и мога да съм щастлива и без него.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Ами на 18 станах днес. За момент се оправям, казвам си че щом той може да ме забрави,значи че и аз мога. Когато започна да мисля за него си мисля как вече всичко свърши и трябва да продължа напред. Казвам си, че мога да го направя, че съм силна. Но в следващия момент започвам да си мисля колко го обичам и колко ми е гадно, че вече той е с друга и няма чувства към мен и няма никакъв шанс да сме заедно. Тогава пак ми става много гадно и започвам да плача...Сега съм на етапи, един път си казвам каквото било, било. Така трябвало да стане. После започвам да оплаквам изгубеното и моментите. които имахме заедно.

Просто изпий горчивото хапче. Не можеш да избягаш от болката. Трябва да я преживееш, не я чийтвай с някакви нагласи, мисли и т.н.
    Мисли положително, но не се пренавивай как след едно щракане на пръсти ще ти е минало. Ще ти мине, да, но по-трудно ще ти е, ако се навиваш и същевременно виждаш, че не е толкова лесно, колкото се навиваш, че ще е.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Скъсах с момчето, което мн харесвам защото той просто не искаше да се виждаме. Въобразил си е, че за да излиза с едно момиче трябва да е на 16 най - малко а ние сме на 14. и не искаше да излизаме не се случваше нищо. след като скъсахме той каза че вече не ме харесва но аз все още го харесам и не знам какво да правя. да го питам ли дали иска да опитаме пак. когато се запитам това в главата ми излиза друг въпрос - той дали с е променил - по-скоро не. а преди да станем гаджета всичко беше прекрасно - непрекъснато флиртувахме - в скайп пишехме с ЧАСОВЕ просто всичко се промени след като тръгнахме не знам какво да правя ако знам че се е променил - да го питам да опитаме но ако не се е?!

Цитирай Първоначално написано от mohyyy Виж мнението
    Скъсах с момчето, което мн харесвам защото той просто не искаше да се виждаме. Въобразил си е, че за да излиза с едно момиче трябва да е на 16 най - малко а ние сме на 14. и не искаше да излизаме не се случваше нищо. след като скъсахме той каза че вече не ме харесва но аз все още го харесам и не знам какво да правя. да го питам ли дали иска да опитаме пак. когато се запитам това в главата ми излиза друг въпрос - той дали с е променил - по-скоро не. а преди да станем гаджета всичко беше прекрасно - непрекъснато флиртувахме - в скайп пишехме с ЧАСОВЕ просто всичко се промени след като тръгнахме не знам какво да правя ако знам че се е променил - да го питам да опитаме но ако не се е?!
    Опитай, попитай го. Поне ще разбереш. А и ще знаеш, че си опитала, каквото и да излезе от това.

Пий по едно за всички нас !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си