- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Скъсахме ;(
Днес скъсахме с гаджето ми. Много ми е гадно. Помогнете,какво да правя? Не бяхме дълго време заедно (4 месеца), но това бяха най- хубавите моменти в живота ми. Иска ми се да умра...Съсипана съм. Той ми каза, че не иска да го търся и не иска да съм около него.
Гледай си живота.
Прави, каквото си правила и преди него.
До месец ще ти е минало желанието да умираш.
И спря да се върти за миг земята..
Доста е кофти,наистина,но чак да искаш да умираш...не си струва.Едва ли има рецепта за разбити сърца...просто ти трябва време,за да свикнеш.Поплачи си 1 вечер - без това едва ли ще минеш,вземи си сбогом с него.От този ден нататък,когато и да се сетиш за него,просто прогонвай мисълта с нещо и с времето просто ще спре да боли.
Нито е първия,нито ще е последния![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Айде, стига лапешки истории. Още толкова много пъти ще късаш с други момчета. Горе главата и запомни месеците и времето прекарано с него само с хубави мисли/спомени.
или за да не страдаш .. просто не мисли за негго .. гледай напред !
Остави си ден-два за рев и страдания, но след тях се стягаш и продължаваш напред.
Първо помисли защо може да го е казал. Да не би нещо да си направила?Помисли и след това прави каквото ще правиш.Може да има основателна причина или не.... Не е единствен!!!
Ой ламио,ой ламио,ламио,ти,къде се скри?
Кофтак май бро![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Явно нямате капка съчувствие в този форум.
Моят съвет е... нямам точен съвет, но се опитвай да си силна. Времето е най-добрият лечител, колкото и да е изтъркано. Вярвай с пълна сила, че ще преодолееш и това и ще излезеш по-силна, по-мъдра и по-щастлива.
Не се бой, очакват те и други хубави емоции!
И, между другото, един неконвенционален съвет - стигни дъното и ще видиш как ще почнеш да се оттласкваш. Поне при мен това много работи. Пълна депресия, борене за любовта (ако си струва), признаване на чувства, което определено наранява собствената ми гордост ... и като стигна до дъното буквално, се оттласквам нагоре. Но сигурно защото съм човек на крайностите.
Но и на теб може да ти помогне - изясни си всичко, разговаряй с него, оголи душата си, бори се любовта, ако виждаш надежда и смисъл (иначе няма файда да го правиш, ако всичко е безнадеждно), и ако нямаш успех, се оттегли тогава.
Вярвам, че мъката ти е искрена и че наистина с него ти е било прекрасно. Не е нужно да си бил с някого дълго време, за да плени сърцето ти. Между другото ... не знам, но аз лично предпочитам да вярвам, че това не е тема на лапенце, а искрена изповед. В някакви си 2-3 реда понякога може да е концентрирана толкова много мъка...
Желая ти успех. Горе главата и никога не предавай надеждата. Колелото на съдбата се върти .. един ден страдаш, друг ден си на гребена на вълната, с огромен успех![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Breathe in the future, breathe out the past
Savour this moment as long as it lasts
това : )
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
^дай превод на втория ред, че гугъл транслейта хич го няма.
пт: направи това, което ти е казал и спри да хленчиш.
http://ask.fm/iwwkaa
Край... вече няма за какво да живееш ! Ужас, света свърши !
Ще ти е криво 1-2 седмици (примерно), после ще се оправиш. Купонясвай и си живей живота с приятелите.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Много сте зле.Все едно на вас не ви се е случвало да ви е гадно след раздяла.
А по темата: не се насилвай да го забравиш, a ако не си го обичала.. с времето ще ти мине.Спри всякакъв контакт с него.
Последно редактирано от mrazqkindergarten : 06-24-2012 на 18:14
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Недей мисли за него. Всичко с времето си - след време ще осъзнаеш, че не си е струвало да ревеш и да се тръскаш, при условие, че няма да е нито първия, нито последния. Още доста момчета ще имаш в живота си, с които ще прекараш страхотни моменти и после по една или друга причина ще се наложи да се разделите. Докато не срещнеш правилния.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥