.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Град
    България, Варна

Question Джулай Морнинг?

Здравейте! Предварително се извинявам, ако темата не е съвсем подходяща за този раздел, но ми трябва съвет и информация може би, от някой, който е посещавал събитието Джулай Морнинг, без значение къде. Значи, аз съм на 15, и на 30-ти свършвам училище. С приятелките ми решихме да посетим Джулая, за да отпразнуваме така и края на мъките, тъй като тази година беше доста напрегната... Проблемът обаче е, че това събитие е особено с това, че посетителите трябва да преспят на плажа. Ние бяхме наясно, че няма да ни пуснат родителите ни без някой възрастен, тъй като кой знае какви хора ходили там, поне така съм чувала. Така, ние почти успяхме да решим проблема с възрастните - едно момиче ще доведе майка си, кръстницата си и нейния приятел. А ние няма да сме много хора - 4 момичета и въпросните възрастни, така че на тях няма да им е трудно да ни наглеждат. И точно, когато си мислехме, че всичко ни е в кърпа вързано, проблемите започнаха да назряват - майка ми познава една жена, която работи в съда, и тя й разказала, че изобщо даже не било ЛЕГАЛНО да отидем на подобно събитие... То не бяха скандали преди това, не беше чудо... Е, не само за това, ами и общите семейни проблеми. Моите аргументи в спора бяха следните : имаме възрастни, имам номерата на всички, които ще бъдат с мен, а също и че аз вече цяла година специално за този ден се убих от учене и имам доста постижения, но майка ми и баща ми са непреклонни и изобщо не искат и да чуят. Майка ми обаче по-късно сдаде гарда и ме пусна, и то с добро, в смисъл, убедих я. Даже без да лъжа, както на някои хора им се налага. Но.. баща ми си е друг въпрос, ще го мисля. Моля ви за информация, който е посещавал Джулай Морнинг, нека сподели до каква възраст г/д може да са посетителите, какви хора идват, какво става и т.н. Благодаря адски много... и се извинявам отново, ще изтрия темата после /ако е възможно ;д/, за да не губя времето на хората. Много ще се радвам да чуя мнението ви.

П.С.: Ако някой от Варна попадне на тази тема, нека ми пише съобщение, да поразясни малко и там ако може.. ;д
    “Look down at me and you see a fool;
    look up at me and you see a god;
    look straight at me and you see yourself”

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    хипарски празник, събират се унтери и се напушват... и гледат изгрева и после кой жив, кой не правят чао. твай.
    то густо, то пусто

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    ^Пълни глупости.

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    айде кажи кво е
    то густо, то пусто

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    ее де, идеята е да помогнете на момичето, не съвсем да го отчаяте... еми начи отивате там, вечетрта си правите кефа, сутринта посрещате изгрева и по къщитеее ;д

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Хващай татко си под ръка и го води на Джулая. И без тва е през уикенда.
    Welcome to the Jungle...

Град
    България, Варна
    Т'ва е идея, но той изобщо няма да се съгласи, ама изобщо. Абе май няма да стане на моята, както винаги. :Д Не че няма да се моля до последно.. Мерси за идеята иначе :d
    “Look down at me and you see a fool;
    look up at me and you see a god;
    look straight at me and you see yourself”

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си