Така...Ето го и моя проблем! Наскоро се запознах с едно момче. Той е от моето училище и един ден му писах в Facebook, за да се запознаем. След това той продължи да ми пише в Skype всеки ден и доста се опознахме. Разказа ми всичко за себе си и аз също за мен. Пишехме си всеки ден и накрая му предложих да се видим извън училище и "интернет". Той се съгласи като каза, че ме е чакал да го предложа. След два дни излязохме и близо три часа си говорехме. Разказа ми още много неща за себе си и станахме наистина много добри приятели. Споделяхме си всичко от деня и ни беше много добре,но аз в последно време започнах да го гледам с други очи. Той всеки път като ме види ми казва, че съм красива и т.н. и, че не познава друго момиче като мен. Мисля, че се влюбвам, а това е лошо, защото така може да изгубя добър приятел. Не знам как да постъпя. Сега ще е видим пак, затова ви моля за съвет. Дали да бъда само приятелка с него или да направя нещо повече, като имате предвид, че не знам дали ме харесва по този начин, затова чакам вашите мнения.