- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя?!
Така...Ето го и моя проблем! Наскоро се запознах с едно момче. Той е от моето училище и един ден му писах в Facebook, за да се запознаем. След това той продължи да ми пише в Skype всеки ден и доста се опознахме. Разказа ми всичко за себе си и аз също за мен. Пишехме си всеки ден и накрая му предложих да се видим извън училище и "интернет". Той се съгласи като каза, че ме е чакал да го предложа. След два дни излязохме и близо три часа си говорехме. Разказа ми още много неща за себе си и станахме наистина много добри приятели. Споделяхме си всичко от деня и ни беше много добре,но аз в последно време започнах да го гледам с други очи. Той всеки път като ме види ми казва, че съм красива и т.н. и, че не познава друго момиче като мен. Мисля, че се влюбвам, а това е лошо, защото така може да изгубя добър приятел. Не знам как да постъпя. Сега ще е видим пак, затова ви моля за съвет. Дали да бъда само приятелка с него или да направя нещо повече, като имате предвид, че не знам дали ме харесва по този начин, затова чакам вашите мнения.
На колко години си?
Просто се усмихни...останалото няма значение!
Ами и ние няма как да знаем.Опитвай се да се сближиш с него на по-друго ниво.Прави му разни намеци,прегръщай го по-често тнт....просто виж как ще реагира.Може и да си поговорите за гаджета малко по-обстойно,разбери гледните му точки.След това реши какво ще му кажеш,как ще му го кажеш и дали изобщо ще му казваш нещо.
Питаш непознати дали да си приятелка с него или нещо повече?!? Ти сърце нямаш ли? Чувства? Ако се харесвате и двамата опитайте, предполагам, че не губите нищо, ако не се получи...
Щом си го харесала - дерзай и не го изпускай. Ако не те харесва ще ти каже и това не би трябвало да ви промени приятелските отношения. А ако те харесва - ще е чудесно. Само не изпускайте момента, че съвсем скоро ще отлети и може да се оака работата.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Разбира се, че имам сърце и чувства! Въпросът е как да му го покажа. Ние сме доста близки (прегръдки и т.н.), но това не значи, че може да има нещо повече. Често говорим за връзки и други подобни неща, но пак нещо не става. Благодаря за съветите ви и ще се опитам да направя, каквото трябва.
Щом редовно си имате прегръдки , докосвания , ти предлагам да му кажеш директно :
" Харесвам те " ,
или измисли нещо друго .
Сега или никога !
Действай.
Ако наистина сте си добри приятели - дори и да няма чувства, ще си запазите приятелските отношения. Но трябва да опиташ. Отколкото след време да се питаш "Какво би било сега, ако бях опитала . .. "
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥